Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος «Νιώθω πιο άνετα και σίγουρα με τους 18 που έχω παρά με τους 25-26 που βρήκα»

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010



Οι αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό μ’ αυτούς που δεν υπολογίζονται πλέον αλλά και τις τιμωρίες λόγω κίτρινων καρτών έχουν μειώσει αισθητά τους διαθέσιμους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στους 18.
Όπως γράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ από το επόμενο παιχνίδι (μετά δηλαδή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό) ο Πιερικός θα στερηθεί των υπηρεσιών στα τρία επόμενα παιχνίδια βασικών του παικτών λόγω κίτρινων καρτών.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε:
«Νιώθω πιο άνετα και σίγουρα με τους 18 που έμειναν τώρα παρά πριν λίγο καιρό που βρήκα στην ομάδα 25 και 26 ποδοσφαιριστές. Και οι τιμωρίες είναι ένα κομμάτι του πρωταθλήματος και είμαστε υποχρεωμένοι να τις υποστούμε και πεποίθησή μου είναι ότι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τις μικρότερες απώλειες.
Όσο για τις μεταγραφές θέλω να μας βοηθήσουν άμεσα. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Κωνσταντινίδης μπορεί να έπαιξε μικρό χρονικό διάστημα αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ. Αποκτήθηκε ο Γουμάγιας και προπονήθηκε και πιστεύω ότι με τον Καρακούτση θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο.

«Κίτρινος πυρετός» στον Πιερικό
Μπορεί κάποιες ομάδες να είχαν στο πρόσφατο παρελθόν πρόβλημα με ποδοσφαιριστές εξαιτίας της γρίπης των χοίρων και σήμερα να είναι πλέον μια πικρή ανάμνηση, στον Πιερικό όμως, ο «κίτρινος πυρετός» χτύπησε άσχημα αφού μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό θα έχουμε απουσίες πολλών παικτών.
Πιο συγκεκριμένα είναι τιμωρημένοι επειδή συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δεν θα παίξουν στα επόμενα παιχνίδια:
1. Πιερικός – Κέρκυρα
Πέντα, Μαρτίνεζ
2. Παναιτωλικός – Πιερικός
Μαρτίνεζ, Γκουγκουλιάς
3. Πιερικός – Ηλιούπολη
Θάνος, Χατζηζήσης, Φρέντερικς

Παίκτης του Πιερικού ο τερματοφύλακας Γιώργος Γουμάγιας του Εθνικού Αστέρα

Την Κυριακή το απόγευμα έπαιξε για τελευταία φορά φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα ο τερματοφύλακας Γιώργος Γουμάγιας στο παιχνίδι Δόξας Δράμας – Εθνικού Αστέρα. Το νέο απόκτημα του Πιερικού την Τρίτη το απόγευμα έλυσε το συμβόλαιό του, ήρθε στην Κατερίνη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και δελτίο στον Πιερικό και χθες το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα την ΠΑΕ Πιερικός.
Ο Γιώργος Γουμάγιας γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1978 και πριν από τον Εθνικό Αστέρα έπαιξε στον Πανθρακικό. Είναι ένας από τους γνωστούς και έμπειρους γκολκίπερ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τελείωσε και η μεταγραφή του Ρέγιες
Αποκτήθηκε και ο νεαρός Λευτέρης Σταφίδας

Παίκτης του Πιερικού είναι και ο Χοσέ Λουίς Ρέγιες Βερντέχο. Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες γραπτές διαδικασίες και ανήκει πλέον στον Πιερικό.
Ο Ρέγιες είναι ισπανός γεννημένος όμως στο Κάσελ της Γερμανίας.
Έπαιξε σε Άρη, Λεβαδειακό, Ατρόμητο Αθηνών στην Α’ Εθνική Κατηγορία και την περίοδο 2008-2009 στον Εθνικό Αστέρα.
Στον Πιερικό ανήκει και ο νεαρός Λευτέρης Σταφίδας που μάλιστα έπαιξε και στο φιλικό παιχνίδι του Πιερικού με την Α.Ε. Ποντίων που έγινε την Τρίτη στο γήπεδο του Δία Δίου.
Ο Σταφίδας θα δοθεί δανεικός, όπως πληροφορηθήκαμε, στην Α.Ε. Ποντίων για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ψηθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Προπονήθηκε χθες κανονικά ο Πιερικός
Παρά την αργία των Θεοφανείων οι παίκτες του Πιερικού προπονήθηκαν χθες κανονικά και στην προπόνηση ήταν παρών και προπονήθηκε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Γουμάγιας αλλά και ο ισπανός Σάντσεζ του οποίου η ένταξη στον Πιερικό συζητείται έντονα.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ολγκίν που αποχώρησε, όπως είναι γνωστό, τραυματίας στο παιχνίδι με τη Ρόδο. Τελικά ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός αλλά το εάν θα παίξει την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί σήμερα ή και αύριο.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.
Η ΠΑΕ Πιερικός έκοψε την πίτα της
Τυχεροί ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μακρής

Με την παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και όλου του Τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ Πιερικός έκοψε την πίτα της. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μακρής. Οι δύο τυχεροί θα πάρουν από 500 ευρώ ο καθένας.
Στην κοπή της πίτας κλήθηκαν και ήταν παρόντα τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Παλαιμάχων του Πιερικού με επικεφαλής τον πρόεδρό τους κ. Νίκο Καλαμπάκα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου κ. Νταμπώσης με τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημ. Λιόλιο καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ.
Ακολούθησε δείπνο σε όλους προσφορά της ΠΑΕ Πιερικός. (ΤΟΠΙΚΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: