Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ


ΗΡΑΚΛΗΣ - Κωφίδης: «Ή εγώ ή αυτοί»
07/01/2010

Πυρ και μανία ήταν ο Σάββας Κωφίδης για τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του χθεσινού (06.01) αγώνα με τον Πανθρακικό. Στα αποδυτήρια των

«κυανολεύκων» βρέθηκαν μερικά απ0ό τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ συνοδευόμενα από. μπράβους όπως κατήγγειλε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο έλληνας τεχνικός .

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε - κατήγγειλε ο Σάββας Κωφίδης: «Σας κάλεσα εδώ για έναν άλλον λόγο. Δεν πρόκειται να προδώσω τις αρχές μου ως άνθρωπος και ως προπονητής για κανέναν λόγο, ούτε για το βόλεμα και την επαγγελματική μου ασφάλεια, ούτε για τη δόξα και το χρήμα. Δεν θα το κάνω. Αντίθετα θα αγωνίζομαι μέχρι τέλος για το αντίθετο. Χθες (06.10) συνέβη κάτι που αμαυρώνει την ιστορία του Ηρακλή και τον θεσμό του προπονητή του Ηρακλή και μπορεί και γενικότερα. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήτανε εις βάρος μας 1-0, οι παίκτες πήγανε στα αποδυτήρια να ηρεμήσουν και να ετοιμαστούν για το δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να αλλάξουν την εις βάρος μας κατάσταση και την πίεση που υπήρχε με το εις βάρος μας σκορ» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του «Γηραιού».
Ενώ αποκάλυψε: «Μπήκε μέσα στα αποδυτήρια χωρίς τη δική μας άδεια και απαξίωσε τον γενικό αρχηγό και τον προπονητή και την ιστορία του Ηρακλή. Μπήκε για να μιλήσει στους παίκτες και μάλιστα με μπράβους».
Διευκρινίζοντας τις ταυτότητες των «εισβολέων» τόνισε: «Ο κ. Ζιάκκας και ο κ. Γουίλι συνοδευόμενοι με έναν ή δύο μπράβους και σε έντονο ύφος πήγαν να μιλήσουν στους παίκτες. Απαξίωσαν πάνω από όλα, πρώτα από όλα, την ιστορία του Ηρακλή και του προπονητή του Ηρακλή. Μια τέτοια φιλοσοφία και αντίληψη εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ότι περιττεύει να πω ότι αυτή είναι και η αντίληψη των κ.κ. Τουμπόγλου, Πουρσανίδη και Τσινού.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω αν είναι καλό να πω. Είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιστορία του Ηρακλή και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τονίζω για μία ακόμη φορα ότι είμαι έξω από αυτό. Αν αυτή η τακτική και η φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή, εγώ δεν ανήκω. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του Ηρακλή και μάλιστα με μπράβους. Δεν έχει ξανασυμβεί...» ενώ καταλήγοντας διευκρίνισε πως δεν σχετίζεται το περιστατικό με την αλλαγή του Κατσαμπή: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Κατσαμπή που ήτανε και τραυματίας».(ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: