Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Νέα διοίκηση στον Όλυμπο και τον Κεραυνό Βροντούς



ΠΕΜΠΤΗ 07.01.2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ  Υ Π Ο Υ

Νέα διοίκηση στον Όλυμπο και τον Κεραυνό Βροντούς

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστου δόθηκε επιτέλους λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκονταν για αρκετό καιρό οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Βροντούς.
Μέσα από αρκετές διαβουλεύσεις σχηματίστηκε νέα διοίκηση, η οποία στο εξής αναλαμβάνει από κοινού τις τύχες και των δύο ομάδων του Ολύμπου και του Κεραυνού.
Επικεφαλής του νέου σχήματος είναι ο Πανωλής Θανάσης, ο οποίος διαδέχεται στην προεδρία τον Πανωλή  Γιώργο. Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συναίνεσης, ενώ συζητήθηκαν όλα τα διαδικαστικά θέματα, που αφορούν την πορεία των ομάδων.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πανωλής παραδίδοντας στο νέο πρόεδρο Θανάση Πανωλή δήλωσε: «Παραδίδουμε σήμερα τη διοίκηση των ομάδων μας, σε άξιους συναδέλφους. Ευχόμαστε με την βοήθεια όλων μας, η Βροντού να ανέλθει ψηλά ποδοσφαιρικά. Προσωπικά, θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση για το καλό του χωριού μας και κυρίως, των νέων μας».
Ο νέος πρόεδρος Θανάσης Πανωλής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την απερχόμενη διοίκηση, τονίζοντας πως, «όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τη Βροντού ψηλά, εκεί που της ταιριάζει».
Τέλος, ο Δήμαρχος Δίου, φανερά ικανοποιημένος για την τελική έκβαση, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης, δήλωσε πως, θα είναι όπως πάντα δίπλα τους. Τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνούν ότι διαχειρίζονται ένα ευαίσθητο χώρο που έχει σχέση με τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση τους νέους. Τέλος, παρέδωσε τα κλειδιά του νέου αθλητικού κέντρου της Βροντούς που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, λέγοντας πως «σας παραδίδουμε ένα αθλητικό στολίδι, να το προσέχετε και να το συντηρείτε σαν το σπίτι σας».
ΦΩΤΟ:




ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: