Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Σε Νοσοκ της Θεσ Λούκας – Μήνυμα αγάπης από την Έλ Ράπτη!



rapti loukas
Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος ξαφνικά ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη..
η νοσηλεία του. Ο τραγουδιστής, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί χθες Παρασκευή, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όμως οι απρόοπτες εξελίξεις ακύρωσαν τα σχέδιά του.
rapti loukas 
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρέθηκε η αγαπημένη του, Έλενα Ράπτη, η οποία από το Στρασβούργο όπου βρισκόταν, πήρε το πρώτο αεροπλάνο ώστε να είναι στο πλευρό του.
Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του συντρόφου της, η βουλευτής είπε πως «είχαμε ένα απρόοπτο, ωστόσο όλα πάνε καλά. Θα ξεπεραστεί. Είμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια του θεού, όλα θα πάνε καλά».
Η Έλενα Ράπτη απάντησε και στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Λούκα Γιώρκα:
«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, προς το παρόν τρέχουν όλες οι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις στις οποίες έχουμε εστιάσει», τονίζοντας ότι:
«Πρέπει να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, σε αυτούς που νοιαζόμαστε, όταν μας χρειάζονται. Συνεπώς κι εγώ, το να βοηθήσω σε αυτήν την μικρή αδιαθεσία, νομίζω θα είναι καλό!»


Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: