Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Δεν θα είναι ψήφο εμπιστοσύνης οι προφυλακισμένοι της Χ.Α

Αρνητική ήταν η απάντηση του εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού στην αίτηση των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να συμμετάσχουν στη συζήτηση και για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση 
Δεν θα μετάσχουν στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης οι προφυλακισμένοι της Χ.Α.Αρνητική ήταν η απάντηση του ..
εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού στην αίτηση των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να συμμετάσχουν στη συζήτηση και για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Απορρίφθηκε το αίτημα των προφυλακισθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής να τους δοθεί άδεια προκειμένου να συμμετάσχουν στην τριήμερη συζήτηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Το αίτημα απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού. Τη σχετική αίτηση είχαν υποβάλλει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Χρήστος Παπάς και ο Νίκος Κούζηλος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη αίτηση είχαν κάνει οι -τότε τρεις- προφυλακισμένοι βουλευτές κατά τη συζήτηση πρότασης δυσπιστίας προς τον Γιάννη Στουρνάρα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και τότε είχε απορριφθεί.

http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: