Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τ.Νεράντζης:Κοινοβο εκπρόσ της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης

Τ.Νεράντζης:Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης Τ.Νεράντζης: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης.Θα αντικαταστήσει τον Αδ. Γεωργιάδη λόγω του εμπάργκο..
του ΣΥΡΙΖΑ.Την επιστράτευση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, του Τάσου Νεράντζη, ως κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, κατά την τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αντί του Αδωνη Γεωργιάδη, ανακοίνωσε  στη Βουλή, ο Α' αντιπρόεδρος του Σώματος, Γιάννης Τραγάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργιάδης θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ Αδωνη Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του πρώην υπουργού της ΝΔ «ότι θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα εάν εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ». 

Η κόντρα οφείλεται στην απόφαση που φέρεται να έχει ληφθεί από την Κουμουνδούρου να μην εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές με τον Γεωργιάδη.

«Εγώ το κάνω ήδη εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν έχει όρια», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στη τηλεόραση του Σκάϊ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

«Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να φέρει τον ολοκληρωτισμό στην ελληνική κοινωνία, απάντησε, μέσω του ίδιου σταθμού ο κ. Γεωργιάδης.

Το θέμα ξεκίνησε χθες με τον «αποκλεισμό» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, από την πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star Channel, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο Twitter. Απέδωσε τον αποκλεισμό του στο «εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης, έγραψε στο twitter, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής: «Στην έναρξη της εκπομπής "Ενικός" με τον Νίκο Χατζηνικολάου εκτός πάνελ λόγω εμπάργκο από τον ΣYΡΙΖΑ εναντίον μου... (έζησα να το δω και αυτό)».

BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: