Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνεστίαση της Σ.Ε. Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κατερίνη Β. Καπερνάρος: «Χειρότεροι είναι οι εσωτερικοί προδότες από τους εξωτερικούς»

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 Τοπικά
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της συνεστίασης που πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή Πιερίας στην Εκάβη.
Τον βουλευτή προλόγισε, ο κ. Φιλοκώστας, μέλος της Σ.Ε Πιερίας, ο οποίος αναφέρθηκε στη...
δραστηριότητα των στελεχών του κινήματος, ανά την Ελλάδα.

«Είμαι ένας σαν και σας. Είμαι ένας θυμωμένος αλλά ψύχραιμος Έλληνας», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο κατοχής της χώρας μας και της αφαίρεσης της περιουσίας της και αυτό γιατί ενέδωσαν οι Έλληνες, οι Έλληνες πολιτικοί», σημείωσε ο κ. Καπερνάρος υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει (αυτούς του Έλληνες πολιτικούς) «να τους εξουδετερώσουμε».

«Χειρότεροι είναι οι εσωτερικοί προδότες από τους εξωτερικούς» πρόσθεσε. Εξαπέλυσε μάλιστα ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι είναι συνδεδεμένος με υποτέλειες και συμφέροντα. «Ο Σαμαράς δεν είναι από τους ανθρώπους που αξιώνουν και απαιτούν αλλά είναι από τους ανθρώπους που ικετεύουν και παρακαλούν και τέτοιο πρωθυπουργό δεν τον θέλουμε», ανέφερε υποστηρίζοντας ότι σε αυτή την τραγικότητα που ζούμε δεν υπάρχουν αυτοί που θα σηκώσουν ανάστημα. «Μας αξίζει τέτοια τύχη; Αξίζει τέτοια τύχη στα παιδιά μας;» διερωτήθηκε.

Σημείωσε ακόμη ότι οι διαπιστώσεις είναι πλέον εμπεδωμένες από όλους και ότι η λύσεις θα πρέπει να στηριχθούν στην επανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων. «Θα πρέπει να διαπραγματευτούμε για να σταθούμε στο ύψος των πατεράδων και των παππούδων μας» σημείωσε ο κ. Καπερνάρος υποστηρίζοντας με έμφαση ότι το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε τον πλούτο μας, κάτι το οποίο όπως ανέφερε το είπε ο ίδιος ο Κλίντον στην κοινή συνέντευξη με το Σαμαράς, ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα με πλούσιους πόρους.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανάγκη να «τα βρούμε», όπως είπε χαρακτηριστικά με τους αδερφούς μας της Κύπρου, στο θέμα της ΑΟΖ επισημαίνοντας ότι δεν θα πρέπει να φοβόμαστε την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας τη γειτονική χώρα «ξεδοντιασμένη».

Αναφέρθηκε εξάλλου στην προσπάθεια να δημιουργήσει η Ελλάδα ανταγωνιστική οικονομία λέγοντας ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αλλάξει είναι ο συντελεστής ΦΠΑ. «Θα πρέπει να αξιώσουμε από τη Μέρκελ να αλλάξει αυτό» τόνισε λέγοντας πως ακόμη και στον τουρισμό Έλληνες και ξένοι επενδύουν στα παράλια της Τουρκίας που έχει πολύ χαμηλό ΦΠΑ. «Ποιος θα επενδύσει με αυτό το φορολογικό νόμο που αλλάζει πέντε φορές» πρόσθεσε.

Τέλος, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στην ανάγκη να συστρατευθούν στον αγώνα της Ελλάδας οι εφοπλιστές της και να βοηθήσουν με γνώμονα τον πατριωτισμό τους, υποστηρίζοντας ότι τον πατριωτισμό που επικαλούνται θα πρέπει να τον δείξουν και εμπράκτως. Επιπλέον αναφέρθηκε στο κάλεσμα βοήθειας που θα πρέπει να απευθύνει η χώρα στους Έλληνες ομογενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: