Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στην Κατερίνη χθες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης - Συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη, την Δ.Ε. του Επιμελητηρίου, ενώ προήδρευσε στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Πιερίας


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013  Τοπικά
Με τα προβλήματα των επιχειρηματιών ήρθε αντιμέτωπος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής...
Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Η επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη στην Πιερία ξεκίνησε από το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κας Σοφίας Μαυρίδου, με την οποία συναντήθηκε ενώ στη συνέχεια στις 5 το απόγευμα συναντήθηκε με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου.
Ακολούθησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ και το πρόγραμμα του κ. Κεφαλογιάννη στην Πιερία έκλεισε με την διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Πιερίας στην οποία προήδρευσε.
Η. Χατζηχριστοδούλου: «Δυστυχώς μείναμε στα λόγια»
Καλωσορίζοντας τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, ο πρόεδρος του ΕΒΕ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι το κλίμα στην επιχειρηματικότητα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. "Κερδίσαμε ως χώρα κάποιες εντυπώσεις αλλά όχι την επιχειρηματική ισορροπία.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα βρισκόμαστε στα λόγια. Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν μία τεράστια φοροεπιδρομή. Το μόνο που βλέπουμε είναι χαράτσια, φόρους και πρόστιμα. Δε θέλουμε χάρες αλλά βοήθεια. Αν δεν γίνουν γενναίες ρυθμίσεις δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: