Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Βίαζε την κόρη του επί 14 χρόνια.


Κυριακή 10 Μαϊου 2009

Συνελήφθη στο Αργοστόλι ο βιαστής κατά συρροή σε βάρος της ανήλικης κόρης του.Ο αδίστακτος πατέρας Βίαζε και Ασελγούσε κατ' εξακολούθηση στην Αθώα ψυχή της ίδιας του της Κόρης.

Μετά από τις καταθέσεις των παιδιών και την Ιατροδικαστική έρευνα που έγινε στην Πάτρα, μετά από την καταγγελία της 20χρονης κόρης του, που δεν άντεχε άλλο αυτόν τον εξευτελισμό από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μετά την ανάκριση και την ολοκλήρωση της προανάκρισης και με τη σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, αποφασίστηκε η Προφυλάκιση του με της Κατηγορίες για Βιασμό κατ' Εξακολούθηση, Αιμομιξία και αλλά πολλά παραπτώματα, οδηγώντας τον στη φυλακή.

Πριν από τρεις εβδομάδες, η –ενήλικη πια- κοπέλα βρήκε το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να αποκαλύψει την ανατριχιαστική αλήθεια, έστω και αργά… Για να πάρει τη σκληρή απόφαση, τη βοήθησαν τα δυο αδέλφια της ηλικίας 17 και 16 χρόνων που αποφάσισαν να της συμπαρασταθούν .

Και οι τρεις μαζί, κατέφυγαν στην Ασφάλεια Αργοστολίου όπου ξετύλιξαν το δράμα που ζούσε ολόκληρη η οικογένεια στους εμβρόντητους αστυνομικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του 51χρονου πατέρα τους! Όπως αποκαλύπτει το kefaloniapress, κατέθεσαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από το 1995 ως το 2009, ο «πατέρας» συστηματικά εξανάγκαζε με τη χρήση βίας την ανήλικη τότε κόρη του να ερχόταν σε συνουσία μαζί του, ενώ ενεργούσε σε βάρος της και άλλες ασελγείς πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου πατέρα, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας και ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε άμεσα ένταλμα για την προσωρινή κράτησή του.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: