Κυριακή 10 Μαΐου 2009

"Τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού"

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΕΘΝΟΣ

"Η πόλωση, οι ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του, και η σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού. Ενός πρωθυπουργού που ξεκίνησε τη θητεία του με την «απογραφή» και την κλείνει με την παραγραφή" δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην περιφερειακή διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.


 Τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε επίσης ότι ο Κώστας Καραμναλής "αφήνει πίσω του μία χώρα σε ύφεση, υπερχρεωμένη, με το κράτος σε διάλυση, τους θεσμούς απαξιωμένους και την εμπέδωση στον πολίτη της αίσθησης της ανομίας και της ατιμωρησίας".

Αναφερόμενος στη διακοπή των εργασιών της Βουλής σημείωσε ότι ο ίδιος δεν διστάζει να κλείσει τη Βουλή νύχτα, αιφνιδιαστικά, ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές, ενώ εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη υποθέσεις σκανδάλων, και με προφανή στόχο την παραγραφή όλων των αδικημάτων για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησής του ενώ σχετικά με τα περί "βουλιμίας για την εξουσία" ο εκπροσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο κ. Καραμανλής και η είναι ο τελευταίος ο οποίος μπορεί να επικαλείται αυτήν την έκφραση.

"Η Ελλάδα μπορεί πολύ καλύτερα. Οι Έλληνες πολίτες το ζητούν πλέον επιτακτικά. Και αυτό το μήνυμα θα το λάβει ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές", κατέληξε.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: