Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ                 25ης Μαρτίου 11              

Τ.Ο. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ                                            Λιτόχωρο 60200


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Το Κίνημα μας, υπερασπιζόμενο αρχές και αξίες που πάντα το προσδιόριζαν ως κίνημα αλλαγής και ανανέωσης, έδωσε για ακόμη μία φορά μια καίρια πολιτική μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζοντας τον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ με επικεφαλής το Νίκο Λάππα.
 Παραμένουμε.... αταλάντευτοι στις θέσεις που διακηρύξαμε και στους λόγους που μας υποχρέωσαν να κατεβούμε και να δώσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
 Τα ύποπτα και ύπουλα παιχνίδια ήταν πάντοτε μακράν ημών. Τέτοια παιχνίδια παίχτηκαν ακόμη μια φορά τώρα, όπως άλλωστε συνέβη το 2006, όταν κάποιοι στέρησαν για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια τη διοίκηση του Δήμου Λιτοχώρου από τη δημοκρατική παράταξη.
 Αυτοί που παίζανε και παίζουνε παιχνίδια μας αφήνουν αδιάφορους. Αυτοί που διαίρεσαν το Κίνημα μας και ανακήρυξαν εαυτούς «σωτήρες» δεν εκφράζουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τις αρχές του. Δεν τρέχουμε πίσω από κανέναν τους. Άλλωστε για το λόγο αυτόν κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες διαγραφής τους.
 Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον τόπο μας και τους πολίτες του. Πιστεύοντας στον θεσμό του Καλλικράτη και τις αρχές του, θέλουμε διαφάνεια και διαβούλευση, καθώς για εμάς δεν υπάρχουν τοπικιστικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις.
 Σεβόμαστε τις επιλογές των συμπολιτών μας και πιστεύουμε στην ορθή τους κρίση που σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα και τον τόπο είναι απαραίτητη.
 Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να σκεφτούν, να κρίνουν και να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Η Συντονιστική Επιτροπή
Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: