Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Δ' Εθνική Κατηγορία "Ξεχωρίζει" το σημερινό ντέρμπι στον Σβορώνο, στην Φλώρινα οι Πόντιοι, στην Καστοριά ο Εθνικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009


Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η αυλαία "ανοίγει" σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο του Σβορώνου όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Βατανιακό, στο "ντεμπούτο" του Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο του Βατανιακού και σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.
Η πρωτοπόρος Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης θα "επισκεφθεί" την Φλώρινα καθώς θα αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα του Απόλλωνα Αμμοχωρίου στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή τον τοπικό Κάστωρα.
Στην Ακριτική Καστοριά θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός σ' ένα "οριακό" για την συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι. Η ομάδα του Σιδ. Σταθμού "αγνοεί" τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές και πρέπει να "επιστρέψει" στις επιτυχίες διαφορετικά θα μπλέξει σε "περιπέτειες" θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια θα δώσουν ο Εθνικός Βατερού και η Νίκη Αγκαθιάς που υποδέχονται Φλώρινα και Α.Ε. Ποντίων Γρεβενών αντίστοιχα.
Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Νάουσας που θα φιλοξενήσει σ' ένα ακόμη ντέρμπι της Ημαθίας την φορμαρισμένη Εν. Απ. Παύλου.
Αμφίρροπες αναμετρήσεις, με πιθανότητα εμφάνισης των τριών σημείων είναι τα παιχνίδια: Μακεδονικός Φούφας - Αλεξάνδρεια και Γρεβενά Αεράτα - Σιάτιστα.
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛ)
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: