Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ποια ηλικία είμαστε πιο όμορφοι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε!

Σε ποια ηλικία είμαστε πιο όμορφοι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε! 
Σε ποια ηλικία είμαστε πιο όμορφοι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε!Αν βιαστείτε να απαντήσετε πως τα καλύτερά σας χρόνια είναι όταν ..
είστε στη δεκαετία των 20 σας, τότε ξανασκεφτείτε το.
Σε έρευνα που έγινε για περιοδικό, για να εντοπιστεί η ηλικία κατά την οποία άντρες γυναίκες αρχίζουν να χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες, διαπιστώθηκε πως... μάλλον πρέπει να περάσουμε τα 30 μας χρόνια για να φανεί η ομορφιά μας.
Στην έρευνα πήραν μέρος 2.000 άτομα.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο όμορφες στα 30 τους και οι άντρες γύρω στα 34 τους!
Συγκεκριμένα, στα 30 τους οι γυναίκες δείχνουν πιο όμορφες και τα σημάδια γήρανσης φαίνονται στα 41 τους χρόνια. Στα 53 τους χρόνια δεν δείχνουν σeξι, ενώ θεωρούνται ηλικιωμένες στα 55. Στα 34 τους οι άντρες φαίνονται πιο όμορφοι, δείχνουν τα πρώτα τους σημάδια γήρανσης στα 41, δεν δείχνουν τόσο ωραίοι στα 58 τους και στα 59 τους πλέον θεωρούνται... ηλικιωμένοι.
Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες αρχίζουν να χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες από την ηλικία των 37, με το 42% των γυναικών και το 18% των αντρών να λένε πως θα σκέφτονταν σοβαρά την πιθανότητα να ενδώσουν σε αντιγηραντικά ενέσιμα υλικά ή να υποβληθούν σε κάποια πλαστική επέμβαση.
Η εξέλιξη της κοσμετολογίας σε σχέση με την αντιγήρανση βοηθά τους ανθρώπους να φαίνονται νεότεροι για περισσότερο καιρό. Άλλωστε, πολλές celebrities φαίνονται υπέροχες στα 50 τους... και δεν φταίνε τα καλά γονίδια γι' αυτό.
πηγη: E-Radio.gr Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια: