Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλει κορυφή και ο ΠΑΟΚ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Απόλλωνα 
Θέλει κορυφή και ο ΠΑΟΚ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Απόλλωνα..
Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς λόγους για να ζητήσει με κάθε τρόπο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη θα φτάσει στους 13 και θα παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αν τα καταφέρει, θα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο ΠΑΟΚ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές συγκέντρωσε 12 βαθμούς και βρισκόταν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Και τις δύο φορές είχε πετύχει 10 γκολ και είχε δεχθεί πέρυσι 4 και πρόπερσι 3 γκολ. Φέτος, στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πετύχει ήδη 9 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα, αυτό στην πρεμιέρα με την Καλλονή στην Τούμπα, όπου υπέστη και τη μοναδική μέχρι τώρα βαθμολογική απώλεια.

Ο «Δικέφαλος» χρειάζεται τη νίκη για να δείξει ότι η ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Κύπελλο ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά πολύ περισσότερο για να πάει με άλλον αέρα στα δύο παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας με την Γκινγκάμπ στη Γαλλία και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η φιλοσοφία του Αγγελου Αναστασιάδη είναι ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, ωστόσο οι αγώνες που δίνει ο «Δικέφαλος» διαδέχονται ο ένας τον άλλον σε διάστημα λίγων ημερών.

Είναι λογικό το αποτέλεσμα κάθε παιχνιδιού να επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας του για το επόμενο, ανεξάρτητα με το ποια διοργάνωση αφορούν. Ετσι το χαστούκι από τον Απόλλωνα μπορεί να μην έφερε την καταστροφή, αφού ο ΠΑΟΚ έχει περιθώρια να διορθώσει το λάθος του στο Κύπελλο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι και ο προπονητής και οι παίκτες θέλουν να επιστρέψουν αμέσως στις επιτυχίες.

Κρατά κλειστά χαρτιά για την ενδεκάδα

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα απέναντι στην ομάδα της Κρήτης. Το μεγαλύτερο πάντως ερωτηματικό αφορά τον τρόπο με τον οποίον θα καλύψει την νέα απουσία του Φακούντο Περέιρα στη μεσοεπιθετική γραμμή του. Οι επιλογές του είναι συγκεκριμένες. Είτε θα επιλέξει ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς χαφ (Κάτσε, Τζανδάρη και Τζιόλη) είτε θα προτιμήσει να ξεκινήσει κοντά ή πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη έναν εκ των Δημήτρη Παπαδόπουλου ή Εγιάλ Γκολάσα. Και οι δύο ξεκίνησαν για πρώτη φορά βασικοί σε επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στο Καυτανζόγλειο και έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν. Πιο πιθανό πάντως μοιάζει το ενδεχόμενο στον αγώνα με τον ΟΦΗ να είναι στο αρχικό σχήμα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sentragoal.gr/Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: