Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Γ. Μιχελάκης ο νέος εκπρόσωπος του κόμματος «Ανασχηματισμός» στη Νέα Δημοκρατία

 
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
Νέες αλλαγές στην σύνθεση του κόμματος με στόχο η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει ένα σχήμα πιο συμμετοχικό και πιο λειτουργικό ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Γιάννης Μιχελάκης θα αναλάβει τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος, ενώ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ...
επιφορτιστεί με τον τομέα Εξωτερικών, με αναπληρωτή τον Κώστα Γκιουλέκα.
Ο Μαργαρίτης Τζίμας αναλαμβάνει τον τομέα Άμυνας ενώ καθιερώνεται τομέας ΜΜΕ με επικεφαλής τον Σίμο Κεδίκογλου.
Ως δύο αντιπρόεδροι παραμένουν οι Δ. Αβραμόπουλος και Στ. Δήμας, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος διατηρεί τον τομέα Οικονομίας με αναπληρωτές τους Χρήστο Σταϊκούρα, Νότη Μηταράκη και Γιάννη Βρούτση. Θέση στον τομέα της Οικονομίας παίρνει και ο Β. Κορκίδης της ΕΣΕΕ, ο Καρέλας Παναγής πρόεδρος του ΕΣΑ και ο Κασσιμάτης Γεώργιος, πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης επιμελητηρίων.
Στον τομέα Δικαιοσύνης μετακινείται ο Κώστας Τζαβάρας με αναπληρωτή τον Κώστα Καραγκούνη και ο Νίκος Δένδιας μετακινείται στη Βουλή ως ένας από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.
Τον τομέα Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Θανάσης Νάκος, ενώ θέση παίρνει και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, που θα είναι υπεύθυνος του τομέα Παιδείας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει στον τομέα Περιβάλλοντος, με αναπληρωτές τους Νίκο Καντερέ και Διονυσία Αυγερινοπούλου.
Στον τομέα Υγείας τοποθετείται ο Θανάσης Γιαννόπουλος, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και στον τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας παραμένει ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένει ο Κώστας Τασούλας, με αναπληρώτρια την Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Κωστής Χατζηδάκης παραμένει τομεάρχης Ανάπτυξης.
Α.Σαμαράς: Υιοθετήθηκαν οι απόψεις μας
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. νωρίτερα, το στοίχημα της αλλαγής δεν είναι διχαστικό, αλλά αναδεικνύει νέα στελέχη και ανασυνθέτει τα παλαιά. "Αξιοποιεί όλες τις εφεδρείες της Παράταξης και αλλάζει όσα την πλήγωσαν. Μια ανασύνθεση που παράγει ακτινοβολία ιδεών, εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο και Ελπίδα για τη χώρα", ανέφερε.
Χαρακτήρισε επιτυχημένη την πορεία του κόμματος μέσα στο 2010 και πρόσθεσε πως οι προτάσεις της Ν.Δ. μέσα στο έτος υιοθετήθηκαν τελικώς είτε σε πρώτη είτε σε δεύτερη βάση. "Είναι η πρώτη φορά που, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφερε να διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα. Όπως είναι επίσης η πρώτη φορά, που ένα κόμμα το οποίον έρχεται από τη βαρύτερη ιστορικά ήττα του, κατάφερε να εκμηδενίσει τη διαφορά σε τόσο σύντομο χρόνο" πρόσθεσε.
Ανέφερε ακόμη πως ανέθεσε στον μέχρι σήμερα Τομεάρχη Δικαιοσύνης Τάσο Νεράντζη, να κάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον εκλογικό νόμο.(enet.gr)
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: