Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τιμή στον Τύπο της Πιερίας Από το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, στο πλαίσιο εκδήλωσης

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
Για τη διαχρονική στήριξη που παρέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα της Κατερίνης του νομού, τιμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/1, οι τέσσερις ημερήσιες εφημερίδες της Πιερίας καθώς επίσης και η ΔΙΟΝ Τηλεόραση, στο πλαίσιο... εκδήλωσης που πραγματοποίησε η διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης.

Η εκδήλωση

Στην αρχή της εκδήλωσης παρατέθηκαν φαγητά και ποτά στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου ενώ τα χορευτικά τμήματα του Σ. Σταθμού παρουσίασαν ποντιακούς χορούς και τραγούδια. Ακολούθησαν και άλλα χορευτικά που δεν έχουν σχέση με το ποντιακό στοιχείο και μάλιστα οι χορευτές απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ν. Φωτιάδης

Ο κ. Νίκος Φωτιάδης, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης ανέφερε: «Με την ευκαιρία της αποψινής βραδιάς θέλω να σας πω ότι υπάρχει μια συνεργασία με τους υπευθύνους κάθε τμήματος του συλλόγου μας. Αλλά από εσάς, τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου, ζητάμε ενεργό συμμετοχή και βοήθεια σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς της αποψινής βραδιάς, που πάντοτε είναι στο πλευρό μας».
Στη συνέχεια, ο κ. Φωτιάδης αναφέρθηκε στην απόφαση του Δ.Σ. για τιμή στον τοπικό ημερήσιο τύπο καθώς και στην τηλεόραση της Πιερίας, λέγοντας: «Στην αποψινή βραδιά, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, θα τιμήσουμε τον ημερήσιο τύπο της Πιερίας καθώς και τη ΔΙΟΝ Τηλεόραση, για τη διαχρονική στήριξη που παρέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα της Κατερίνης του νομού».

Τιμή στον ημερήσιο τύπο και στη ΔΙΟΝ TV

Και κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φωτιάδης κάλεσε τους εκπροσώπους του ημερήσιου τύπου, κατά αλφαβητική σειρά, για να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες.
Πρώτη τιμήθηκε η ημερήσια εφημερίδα «Ημερήσια» και ο εκδότης της κ. Γιάννης Χατζιωάννου. Στη συνέχεια, τιμητικές πλακέτες έλαβε η εκδότρια της εφημερίδας «Πιερικοί Αντίλαλοι», Ιωάννα Δερμίση, ακολούθησε η κ. Πόλυ Σταματοπούλου – Παπακώστα, σύζυγος του εκδότη της εφημερίδας «Πολιτεία», Κώστα Παπακώστα.
Στη συνέχεια, κλήθηκε να παραλάβει πλακέτα εκπρόσωπος της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» και τέλος ο Χρήστος Τασχουνίδης παρέλαβε την πλακέτα για τη «ΔΙΟΝ TV». 
http://imerisiatispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: