Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο πρωθυπουργός

Φωτογραφία αρχείου 

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα ενημερώσει «για όλα τα τρέχοντα θέματα» ο πρωθυπουργός σήμερα το μεσημέρι κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό... Μέγαρο. Επίσης σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν θέματα της οικονομίας, αλλά και οι συνομιλίες του πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, κατά το πρόσφατο ταξίδι του, στο Ερζερούμ.
Συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
Το απόγευμα, θα συνέλθει, στο υπουργείο Εξωτερικών, το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, υπό τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.
Τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα του συμβουλίου θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή, ειδικότερα Τουρκία,το Κυπριακό, τα Δυτικά Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.
Επίσης σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εντός του μήνα θα υπάρχει μια προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τα εθνικά θέματα, όπου ο πρωθυπουργός θα κάνει με τον «ευκρινέστερο και αναλυτικότερο» τρόπο ενημέρωση για τα εθνικά θέματα. (enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: