Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγή σκυτάλης

Ο βουλευτής Πιερίας, με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τον Αντώνη Σαμαρά για την συνεργασία που είχαν τον τελευταίο χρόνο και συνεχάρη τον νέο τομεάρχη.
Στον Γιάννη Ιωαννίδη, παραδίδει τη «σκυτάλη» του τομέα Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, μετά... τον «ανασχηματισμό» που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Οι πολυαναμενόμενες αλλαγές, στη σύνθεση της λεγόμενης «σκιώδους κυβέρνησης» της Νέας Δημοκρατίας, δεν έκρυβαν εκπλήξεις, αφού ήταν κοινό μυστικό, ότι πολλοί από τους βουλευτές που τάχθηκαν στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές και οι οποίοι κατείχαν τομείς ευθύνης, θα έκαναν χώρο σε συναδέλφους τους, που υποστήριξαν την Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, ο Κώστας Κουκοδήμος παρέδωσε τον Τομέα Ευθύνης Αθλητισμού, στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίον και συνεχάρη με γραπτή του δήλωση. Στην ίδια δήλωση, ο βουλευτής Πιερίας ευχαριστεί τον πρόεδρο του κόμματος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του τον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και όλα τα μέλη της ΟΚΕ Αθλητισμού, με τα οποία συνεργάστηκε για την ανάδειξη των προβλημάτων του τομέα τους.
Ο Κώστας Κουκοδήμος, στην γραπτή του δήλωση, αναφέρει:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον  Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθεί  για περισσότερο από ένα χρόνο τη θέση του Τομεάρχη Αθλητισμού της Ν.Δ.  και βεβαίως για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Υπήρξε παραγωγική και ουσιαστική συνεργασία τόσο με τα μέλη της ΟΚΕ Αθλητισμού τα οποία ευχαριστώ όσο και με τους αθλητικούς φορείς, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το δυνατόν καλύτερα τα σοβαρά προβλήματα του Αθλητισμού στη χώρα μας και να συμβάλλουμε στην προώθηση λύσεων.
Πάγια θέση μου ήταν πως θα πρέπει να υπάρχει  εναλλαγή προσώπων στο σχήμα των Τομεαρχών της παράταξης και να δίνεται η ευκαιρία της συμμετοχής σε ρόλους ευθύνης σε όλους τους βουλευτές.
Τέλος, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου  για καλή επιτυχία στο συνάδελφο Γιάννη Ιωαννίδη που αναλαμβάνει τον Τομέα Αθλητισμού και να δηλώσω την απερίφραστη υποστήριξή μου στο έργο που καλείται να επιτελέσει.»
(Πολιτεία )

Δεν υπάρχουν σχόλια: