Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


ΔΕΥΤΕΡΑ 8-3-2010
Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι της Πιερίας συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική  απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 11 Μάρτη.
                 
        Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας γιατί:
                 
      Τα οικονομικά μέτρα που νομοθέτησε η Κυβέρνηση είναι κοινωνικά .....άδικα, μονομερή, εισπρακτικά  και πλήττουν δραματικά τα οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους εργοδότες, τους έχοντες και τους κατέχοντες, τους φοροφυγάδες, τους φοροκλέφτες, τους εισφοροφυγάδε,  τους εισφοροκλέφτες, τις offsore εταιρίες,  όλους αυτούς που καταλήστευσαν και λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο  και .....
τα ασφαλιστικά μας ταμεία, αυτούς που θησαύρισαν από το λαθρεμπόριο καυσίμων, την παραοικονομία, τις υπερτιμολογήσεις και τις υποτιμολογήσεις, εκείνους τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που επιδοτήθηκαν χωρίς κανένα μέτρο τόσα χρόνια για να κάνουν τις επιδοτήσεις βίλες και κότερα.
                 
      Τα σοβαρά δημοσιονομικά, οικονομικά προβλήματα της χώρας μεγεθύνονται από τα εκβιαστικά και κερδοσκοπικά παιχνίδια των λεγόμενων Αγορών οι οποίοι με τη συναίνεση και την ανοχή των Νεοφιλελεύθερων των Βρυξελλών και των ισχυρών της Ε. Ένωσης επιβάλουν στην χώρα μας βάρβαρα μέτρα κατά των εργαζομένων, βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση και πυροδοτούν την Ανεργία.
                       
                          ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
                           Στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Πιερίας να συμμετάσχουν μαζικά, αγωνιστικά στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό μας Κέντρο την ΠΕΜΠΤΗ 11 Μάρτη στις 10.00 το πρωί για να απαιτήσουμε από την Κυβέρνηση να ανακαλέσει τα άδικα, μονομερή, αντικοινωνικά και αντιαναπτυξιακά μέτρα και να ακολουθήσει μία άλλη πολιτική που θα έρχεται σε σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες συνταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα κοινωνικά θεμέλια των εργαζόμενων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο διεξόδου από την κρίση με βασικό κριτήριο τις ανάγκες των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: