Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

KONSTANTIN._1
Την Κωνσταντινούπολη και το Πατριαρχείο επισκέφτηκαν τα μέλη του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης. Η εκδρομή ήταν τετραήμερη και έγινε με αποκλειστικό σκοπό την επίσκεψη στον Πατριάρχη και την Αγία Σοφία.
Το απόγευμα της Παρασκευής τα μέλη της αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αναστάσιο Παπαζήση, παρακολούθησαν την... ακολουθία των χαιρετισμών στο Πατριαρχείο παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ την Κυριακή το πρωί εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.
KONSTANTIN._2Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τους δεξιώθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής πολιτικής κ. Παπαζήσης επέδωσε στον Πατριάρχη ένα συμβολικό δώρο, ενώ ο Παναγιότατος με τη σειρά του, ευλόγησε τον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη επίσκεψη στα Πριγκιπόνησσα, στην Ιερατική Σχολή της Χάλκης, στην Παναγία των Βλαχερνών, τα αξιοθέατα και φυσικά «Το Μεγάλο Παζάρι».
Τους ηλικιωμένους, εκτός από τον κ. Παπαζήση, συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Περικλής Γελαστόπουλος, ο υπεύθυνος της χορωδίας Κώστας Σταθακόπουλος και τα μέλη Σωτηρία Μπουζουκλίδου και Καϊμακάμη Τερέζη Ερασμία.(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: