Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ευρωπαϊκή «πράσινη» στροφή για τέσσερις ημέρες Αλλαγή σκηνικού

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-3-2010
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να μένει στα ματς που πέρασαν. Το ιδιαίτερα βαρύ προγραμμά του αλλάζει το σκηνικό του «τριφυλλιού» κάθε τέσσερις ημέρες.
Από σήμερα, Δευτέρα, οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους μόνο της Σταντάρ Λιέγης, καθώς το 3-0 επί του Λεβαδειακού αποτελεί παρελθόν.
Το ίδιο θα κάνουν και οι φίλαθλοι καθώς βγαίνουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για ....την αναμέτρηση του Europa League την Πέμπτη. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από από 20€ έως 100€.
Η αποστολή της Σταντάρτ Λιέγης θα αφιχθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 10/3 και ώρα 12:30 με πτήση charter από την Λιέγη. H συνέντευξη τύπου του προπονητή των φιλοξενούμενων κ. Dominique D'Onofrio θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ και η Σταντάρτ Λιέγης θα προπονηθεί από τις 19:30 έως τις 20:30 στον ίδιο χώρο. Η προπόνηση της Σταντάρτ θα είναι ανοιχτή για τα media μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

H συνέντευξη τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» κ. Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Τετάρτη 10/3 στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ η προπόνηση των «πρασίνων» θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας στις 20:30. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή για τα media μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.(ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: