Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Α.Π.Θ

http://www.cityportal.gr/photos/HELEXPO_INVITATION.jpg
Τρίτη 12 Ιουλίου 2011
Άνοιξε τις πύλες της στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο η Nanotexnology 2011 -Διεθνής Έκθεση και Συνέδρια για τη Νανοτεχνολογία και τα...
Οργανικά Ηλεκτρονικά που διοργανώνεται από τη Helexpo ΔΕΘ και το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Α.Π.Θ., με τη συμμετοχή 2.000 ερευνητών και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο και την παρουσίαση 70 Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Στο πλαίσιο της Nanotexnology 2011, το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουλίου και ώρα 18.30, ξεκινά με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης και φορέων της πόλης, το 8o Διεθνές Συνέδριο Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογίας, με παράλληλες επιστημονικές συζητήσεις για τα φωτοβολταϊκά τρίτης γενιάς και τη Νανοϊατρική και έκθεση προϊόντων νανοτεχνολογίας.

Αύριο, Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 13.30, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην Αίθουσα 6 και όχι στα γραφεία Διοίκησης της ΔΕΘ όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Για τις νέες συνεργασίες και τις επιχειρηματικές δράσεις που δημιουργούνται θα μιλήσουν οι: Πάρις Μαυρίδης Πρόεδρος της Helexpo, ο Πρόεδρος της εταιρείας Compucon Βασίλης Θωμαϊδης, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του Α.Π.Θ., Καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης και ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Μπορντώ, Γιώργος Χατζηϊωάννου.
Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: