Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Στον... αέρα τα ευρωπαϊκά ματς λόγω της ηφαιστειακής τέφρας Ανησυχία στην UEFA

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-4-2010
Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή των αναμετρήσεων για τα ημιτελικά του Champions League και του Europa League λόγω του του νέφους ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία. Η UEFA παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου ...καθώς θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα εάν οι αγώνες πραγματοποιηθούν κανονικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις μετακινήσεις τους. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Μπαρτσελόνα πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Ιντερ και η Λιόν στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι μπλαουγκράνα προβληματίζονται όσον αφορά τον τρόπο που θα προσεγγίσουν στο Μιλάνο, καθώς, αν απαγορευτούν οι πτήσεις προς τη συγκεκριμένη πόλη, μπορεί να αναγκαστούν να ταξιδέψουν... οδικώς, κάτι που μεταφράζεται σε παραπάνω από... 15 ώρες ταξίδι.
Η εναλλακτική λύση είναι να ταξιδέψουν αεροπορικώς σε κάποια ιταλική πόλη που δεν βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως είναι η Πίζα ή η Γένοβα κι έπειτα να συνεχίσουν οδικώς μέχρι το Μιλάνο.
Στο Europa League, οι δύο αγγλικές ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά καλούνται να ταξιδέψουν, η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο και η Φούλαμ στη Γερμανία για το Αμβούργο, με τον Ρόι Χόντγκσον να δηλώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA:
'Ενας από τους προβληματισμούς της UEFA είναι ότι η αναβολή των αναμετρήσεων θα ήταν δίκαιη, καθώς οι αντίπαλοι που αγωνίζονται στην έδρα τους δεν θα περάσουν την... κόλαση που θα περάσουμε στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον προορισμό μας'.(ΝΕΑ)

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: