Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Σφαγή ...εν ψυχρώ - Σφαγή ...εν ψυχρώ

Με  το έτσι θέλω έχασε το Σάββατο ο Πιερικός στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα με 2-1 με δυο διαιτητικές αποφάσεις που ξεφύγουν από τα όρια του ανθρώπινου λάθους. Ο Αθηναίος διαιτητής Γαβρίλης έκανε ότι ....ήταν δυνατόν για να κερδίσει η τοπική ομάδα αφού ακύρωσε κανονικό τέρμα του Ολγκιν ενώ έδωσε πέναλτι στο 90΄στην τοπική ομάδα που μόνο αυτός είδε. Έτσι ο Πιερικός έφυγε χωρίς βαθμό από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5' 1-0: Ο Ετέροβις πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Γουμάγια σε σουτ του Κουτσοσπύρου και σε κενή εστία από κοντά έκανε το 1-0.
7' Από μακριά ο Ετέροβιτς προσπάθησε να πλάσαρε σε κενή εστία μετά από απομάκρυνση του Γουμάγια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
9' Ο Μπαλτιμάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Κοντέων.
11' Ο Καλαγκάνης κατάφερε να κοντράρει το σουτ του Γκουγκουλιά στο ύψος της μικρής περιοχής κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία του Μπαλτιμά.
37' Κεφαλιά του Εξουζίδη από φάουλ του Πέντα από αριστερά, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μπαλτιμά.
40' Ο Ολγκίν από πλεονεκτική θέση, τετ-α-τετ με τον Μπαλτιμά εχασε το κοντρόλ .
44' Εκτέλεση φάουλ του Πέντα, η μπάλα με φάλτσο πέρασε από όλους, και έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της μεσσηνιακής ομάδας.
Στο 58'ο Πιερικός ισοφάρισε σε  1-1: Εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεζ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ο Παντελιάδης πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-1!
59' Ακύρωση γκολ του Ολγκίν γιατί ο διαιτητής υποστήριξε ότι ο παίκτης του Πιερικού ήταν οφσάιντ που όμως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
60' Συρτό σουτ του Μαρτίνεζ από μακριά, μπλόκαρε ο Μπαλτιμάς.
63' Απίστευτη ευκαιρία με τον Ολγκίν να πλασάρει ύστερα από σέντρα Παντελιάδη και τη μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Μπαλτιμά.
64' Σουτ του Τάσιτς, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.
66' Σέντρα Γιαζιτζόγλου, κεφαλιά "σκαστή" Ρέγιες, απέκρουσε ο Μπαλτιμάς.
68' Φάουλ του Μαρτίνεζ, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της Καλαμάτας.
71' Σουτ Σπυριδάκη, σε κόρνερ ο Γουμάγιας.
83' Λάθος εκτίμηση Γουμάγια σε σέντρα από δεξιά, ο Σιλά με διπλή προσπάθεια δε μπορεί να σκοράρει από κοντά.
89' ΓΚΟΛ! 2-1: Ανύπαρκτο πέναλτι για Καλαμάτα. Ο διαιτητής Γαβρίλης "ανακαλύπτει" "χέρι" του Εξουζίδη μετά από φάουλ του Τάσιτς και καταδικάζει σε ήττα τον Πιερικό. Το "δώρο" του διαιτητή εκμεταλλεύτηκε ο Τάσιτς που έκανε το 2-1.
Μετά το γκολ της Καλαμάτας, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς οι μπάλες ήταν συνεχώς...δυο στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γουμάγιας δέχτηκε πολλά μπουκάλια εξερχόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν με...άγριες διαθέσεις μέσα στο γήπεδο. Οπωσδήποτε καταστάσεις που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολάδος, Ζώρζος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπουτσής, Κωνσταντόπουλος, Ετέροβιτς, Τάσιτς, Σπυριδάκης - Παντελιάδης, Ολγκίν, Εξουζίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σπυριδάκης (2η κίτρινη)
Καλαμάτα: Μπαλτιμάς, Χατζής, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Σιλά, Τσιμικλής, Τάσιτς, Μανιάτης, Ετέροβιτς (61' Σπυριδάκης), Καλαγκάνης, Παπουτσής (61' Ψυχογιόπουλος), Κουτσοσπύρος (74' Χρ. Κωνσταντόπουλος).
Πιερικός: Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Κοντέων (85' Μακρής), Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνεζ, Παντελιάδης, Πλάτανος (81' Τασίδης), Πέντα, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς (64' Ρέγιες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: