Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Διαμαρτυρία … μετά μουσικής

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Απρίλιος 2010 
Με μουσική βραδιά αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης οι δημόσιοι υπάλληλοι της Πιερίας.
Σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας της ΑΔΕΔΥ, του ΔΣ της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου.... Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Εργαζομένων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, του Σωματείου Εργαζομένων στο Ψ.Ν.Π.Ο, καθώς και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των Συλλόγων των Σχολείων του Δήμου Κατερίνης, αποφάσισαν στο  πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για να αποκρουστούν τα μέτρα της Κυβέρνησης, να οργανώσουν συγκέντρωση-μουσική βραδιά διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, την Τρίτη 27 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα.
Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων αποφάσισαν ακόμη τη συγκρότηση Συντονιστικού Οργάνου Σωματείων-Συλλόγων και Ενώσεων του νομού, για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα τους ενάντια στις περικοπές μισθών και συντάξεων και στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος.
Η εκπροσώπηση στη συνάντηση του Σαββάτου ήταν διαπαραταξιακή, καθώς συμμετείχαν στελέχη συνδικαλιστικών παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ και τον ΣΥΡΙΖΑ που συμφώνησαν να πουν ένα από κοινού «όχι» στον εργασιακό μεσαίωνα και στο πρόγραμμα σταθερότητας της κυβέρνησης.
Την υπογραφή τους στις αποφάσεις της συνάντησης έθεσαν οι: Σταμπούρλος Παναγιώτης (ΑΔΕΔΥ), Ουσταμπασίδου Διονυσία (Ενωση Γονέων) Βάσσου Φρειδερίκη (Συλ. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας), Μπαστρογιάννης Στέφανος (ΨΝΠΟ) και Σιαμάγκας Θεόδωρος και Συμεωνίδης Στάθης από την ΕΛΜΕ.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: