Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Πάρκο στο Βατάν


batan_2
Δημοπρατείται την επόμενη εβδομάδα η μελέτη που αφορά την κατασκευή πάρκου στο Βατάν, στο χώρο όπου στεγάζονταν παλιότερα το Δημοτικό Γκαράζ.
«Πρόκειται για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής που είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2009 ο Δήμαρχος Κατερίνης, όταν έγινε ο καθαρισμός για πρώτη φορά εκείνου του χώρου των ...σκουπιδιών, των μπαζών, και των φιδιών», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος, τονίζοντας πως το έργο, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ, κινείται στη λογική της πράσινης ανάπτυξης και όχι του τσιμέντου.
Το σχέδιο, εκτός από τη ανάπλαση των χώρων, προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου στην άμμο, και παιδική χαρά.
«Η συγκεκριμένη παρέμβαση δημιουργεί διέξοδο και πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής για όλη την ευρύτερη περιοχή του Βατάν, δεδομένου ότι στην περιοχή υπάρχουν και πολλά σχολικά συγκροτήματα», υπογράμμισε ο κ. Λιακόπουλος, προθέτοντας πως πρόσθεσε «τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών».
Την ίδια μέρα της δημοπράτησης του πάρκου του Βατάν θα δημοπρατηθεί και το έργο ανακατασκευής του πλέγματος των πεζοδρόμων των οδών Σολομού, Αγίας Λαύρας και Γ. Ολυμπίου, όπου θα αποξηλωθούν οι γρανιτοκυβόλιθοι και θα χρησιμοποιηθούν πιθανότατα  στους κυκλικούς κόμβους.
batan_5

batan_2
(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: