Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Κάρλα Μπρούνι: "Εμπιστεύομαι το Νικολά Σαρκοζί"

sarkozy-bruniΤην απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύζυγο της Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία δήλωσε ότι ο γάλλος πρόεδρος δε θα την απατούσε ποτέ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το γάμο τους ως ένα "αληθινό παραμύθι".Οι δηλώσεις της πρώτης κυρίας της Γαλλίας πραγματοποιήθηκαν στο βρετανικό κανάλι Sky News, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν το προεδρικό ζεύγος να διατηρεί εξωσυζυγικές.... σχέσεις.
"Ω ναι, πολύ. Δε θα είχε ποτέ εξωσυζυγικούς δεσμούς. Και έχετε δει ποτέ φωτογραφία του ή κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο;" δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι, απαντώντας σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν εμπιστεύεται το Νικολά Σαρκοζί.
Ερωτηθείσα, αν πιστεύει ότι ο γάμος της θα διαρκέσει για πάντα, η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δίστασε για λίγο αλλά απάντησε: "Πιστεύω ότι ο γάμος θα κρατήσει για πάντα αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ελπίζω να είναι για πάντα, αυτή είναι η ελπίδα μου αλλά μπορεί να έχουμε πεθάνει μέχρι αύριο".
"Δεν ήμουν ποτέ παντρεμένη, οπότε πιστεύω ότι η μονογαμία έχει να κάνει με το γάμο, σωστά;" είπε χαρακτηριστικά το πρώην σούπερ μόντελ, τονίζοντας ότι ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο πρώτος της σύζυγος.
"Το αληθινό παραμύθι είναι το πόσο τυχερή ήμουν, πόσο απίστευτα τυχερή ήμουν που ερωτεύθηκα σε ηλικία 40 ετών και γνώρισα κάποιον που, ξέρετε, θα μπορούσα να παντρευτώ", πρόσθεσε με νόημα η Κάρλα Μπρούνι.Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: