Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Προσθήκες αιθουσών ελαφριάς προκατασκευής


Στην προμήθεια και τοποθέτηση εννέα συνολικά νέων προκατασκευασμένων αιθουσών στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πιερίας προχωρά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης και την υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης από τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου. ...Το έργο, προϋπολογισμού ύψους 180.000 ευρώ, αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση τριών αιθουσών ελαφριάς προκατασκευής στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και έξι  αιθουσών ελαφριάς προκατασκευής στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πιερίας.
Η επιφάνεια της κάθε αίθουσας θα είναι 36 τ.μ., ενώ η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας έχει ήδη κατασκευάσει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα εδράζονται οι νέες αίθουσες.
«Με τις νέες σχολικές αίθουσες η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας απαντά στις εκπαιδευτικές ανάγκες των συγκεκριμένων σχολείων, αναβαθμίζοντας το σχολικό περιβάλλον και βελτιώνοντας τις συνθήκες εκπαίδευσης για μαθητές και καθηγητές», αναφέρει ανακοίνωση της Νομαρχίας.(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: