Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα μόλις τώρα!! Η Superleague ρίχνει τον ΟΦΗ!

680823_ofh_panaitolikos_1h_agonistikhiconpresspapanikolaoy_giorgos_petr_23-08-2014 

Βόμβα από την διοργανώτρια αρχή που αφαιρεί 4 βαθμούς από τον ΟΦΗ και δεν ορίζει το ματς με τον Ατρόμητο!Πλέον με το ένα πόδι στην Football League είναι...
η κρητική ομάδα, μετά την απόφαση της Superleague να του αφαιρέσει 4 βαθμούς για χρέη σε παίκτες αλλά και να μην ορίσει το ματς με τον Ατρόμητο. Οπως μάλιστα προειδοποίησε, αν δεν τους ξεπληρώσει θα συνεχίσει να μην ορίζει ματς των κρητικών!
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ. 
Panathinaikoskosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: