Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ! Ο Σημίτης σχεδιάζει την επόμενη μέρα με… Σταύρο Θεοδωράκη

simitis_3 

Σε ρόλο… πατερούλη της Κεντροαριστεράς, ο Κώστας Σημίτης κινείται ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επίπεδο παρασκηνίου, για να επηρεάσει τις ...
εξελίξεις στον πολιτικό χώρο στον οποίο ανδρώθηκε.
Η χθεσινή… τυχαία συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη στους διαδρόμους της Βουλής, και η προτροπή “να τα πούμε” προς τον επικεφαλής του.. Ποταμιού, επιβεβαιώνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός και άλλοτε διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επιθυμεί να διαδραματίσει και πάλι ρόλους.
Φυσικά… συμβουλευτικούς, στην κατεύθυνση ωστόσο της ενοποίησης του χώρου της Κεντροαριστεράς, ώστε να υπάρχει ένα κεντρικό πολιτικό μόρφωμα, το οποίο και θα εισπράξει την απογοήτευση όσων επένδυσαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα, ο Κώστας Σημίτης αποτελεί σημείο αναφοράς για… όλους τους δελφίνους του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει… άκρες και στο Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, με στελέχη όπως τον άλλοτε “λοχαγό” του, Δημήτρη Ρέππα.
Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη. Έστω κι αν δεν… πολυσυμπαθεί το άνευρο και απολιτίκ εγχείρημα του Ποταμιού.
20140315-215623 

Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνάμε ότι άνθρωποι του Κώστα Σημίτη… υπάρχουν παντού, καθώς δικά του “παιδιά” ήταν στο παρελθόν οι Λουκάς Παπαδήμος, Γιάννης Στουρνάρας και Γκίκας Χαρδούβελης, που πρωταγωνίστησαν στην Ελλάδα της κρίσης μετά το 2011.
http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: