Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Συνεδριάζει η ΚΟ και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει η ΚΟ και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ






Την Πέμπτη στη 13.00, θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του...
ΠΑΣΟΚ, έχοντας στο επίκεντρο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου όπου θα τεθεί και το θέμα της αλλαγής ηγεσίας.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επαναλάβει σε όλους τους τόνους ότι δεν χρειάζεται βιασύνη, καθώς προέχει η ασφαλής πορεία της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Βενιζέλος θέλει να περιμένει τις εξελίξεις και να δει πώς θα διαμορφωθεί η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά προσδιορίζει το συνέδριο του κόμματος για τον Μάιο, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος της μετάβασης από τον έναν πρόεδρο στον άλλο, προσαρμοσμένο στις εξελίξεις που αφορούν τη χώρα.
Πάντως, ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται επισπεύδοντες και μιλούν για διενέργεια συνεδρίου εντός του Μαρτίου. Το θέμα που προκύπτει είναι πόσοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην ανώτατη κομματική διαδικασία και εάν σ” αυτή θα κληθούν να πάρουν μέρος και στελέχη της ευρύτερης Κεντροαριστεράς που συμμετείχαν στο εκλογικό σχήμα ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, αφού ούτως ή άλλως θα γίνει ένα συνέδριο ενδεχομένως και διάλυσης προκειμένου να ξεκινήσει κάτι εντελώς καινούργιο.
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: