Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλο Ταμιευτήριο με προνομιακό επιτόκιο για το Νομό Πιερίας από τη Eurobank

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 Τοπικη
https://ebanking.eurobank.gr/eai/EAIUserLoginWeb/images/logo.gif
Προνομιακό επιτόκιο στο Μεγάλο Ταμιευτήριο προσφέρει η Eurobank EFG ειδικά για το Νομό Πιερίας έως τις 31 Μαρτίου.
Η πρωτοβουλία αυτή της Eurobank εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της να στέκεται "υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες" της και το ... καταναλωτικό κοινό, προτείνοντάς τους λύσεις που δίνουν αξία στα χρήματά τους και στηρίζουν τις αποταμιευτικές τους προσπάθειες.

Η επιλογή του Νομού Πιερίας για την ειδική αυτή προσφορά, βασίζεται στον προσανατολισμό της Τράπεζας για περαιτέρω στήριξη της Περιφέρειας, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ουσιαστικές ανάγκες των πελατών, ειδικά την τρέχουσα περίοδο των απαιτητικών οικονομικών συγκυριών και εξελίξεων.

Το προνομιακό επιτόκιο προσφέρεται από τα καταστήματα Eurobank Κατερίνης στο Μεγάλο Ταμιευτήριο για λογαριασμούς που θα ανοίξουν έως τις 31 Μαρτίου 2011. Το προνομιακό επιτόκιο θα ισχύει έως τις 30/09/2011, για λογαριασμούς στους οποίους θα διατηρούνται 3.000 ευρώ και άνω, χωρίς περιορισμό ως προς τη διενέργεια αναλήψεων. Μετά τις 30/09/2011, θα ισχύει το τρέχον επιτόκιο του Μεγάλου Ταμιευτηρίου, εφόσον πραγματοποιούνται μέχρι 3 αναλήψεις το μήνα.

Οι πελάτες του Νομού Πιερίας μπορούν να συζητήσουν περαιτέρω με τα στελέχη της Τράπεζας για μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης, όπως τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου, που εξασφαλίζουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο για τη σύνταξη, τις σπουδές των παιδιών τους ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σε βάθος χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα δύο καταστήματα Eurobank της Κατερίνης, προκειμένου να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα Στελέχη για τα προνόμια του Μεγάλου Ταμιευτηρίου αλλά και για το σύνολο των υπηρεσιών, προϊόντων και λύσεων που διαθέτει η Eurobank στους πελάτες της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: