Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σε εξέλιξη η δίκη Θάνου - Κεντέρη

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011
Φωτογραφία αρχείου
Πιέσεις και εκβιασμούς δέχθηκαν για να παραδώσουν τις αθλητικές ταυτότητές τους και να αποχωρήσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι αθλητές Κατερίνα Θάνου και Κώστας Κεντέρης, όπως... κατήγγειλε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισής τους, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η δίκη των δύο πρωταθλητών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Θάνου Κεντέρης δεν κάθονται στο εδώλιο καθώς δικάζονται μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ενώ παρόν στο δικαστήριο είναι ο προπονητής Χρήστος Τσέκος και οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ που είχαν μεταφερθεί μετά το τροχαίο ατύχημα και είχαν δηλώσει ότι συνέβη την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Πρώτος μάρτυρας στη δίκη που διεξάγεται μετά από επτά χρόνια είναι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Σεβαστής, ο οποίος εξεταζόμενος κατέθεσε ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) είχε το δικαίωμα, εάν ήθελε, να διενεργούσε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ στους αθλητές τόσο κατά την είσοδό τους στο ολυμπιακό χωρίο όσο και το βράδυ της νοσηλεία τους στο ΚΑΤ και πρόσθεσε ότι τους μετέφερε μήνυμα της ΔΟΕ να παραδώσουν τις αθλητικές τους ταυτότητες.(ΝΕΑ)

ΚΡΑΧΤΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: