Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 20 χρονης φοιτήτριας της Νοσηλευτικής. Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει σε διάφορα μέσα ότι η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με τους γονείς της, όμως αυτό αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει αλλά ότι ένας ιερέας από τον Ι.Ν Ναό του εσταυρωμένου στο Ηράκλειο κάλεσε την οικογένεια να πάει στην εκκλησία του στο Ηράκλειο , καθώς όπως τους είπε είχε νεότερα για την τύχη της κοπέλας. Η οικογένεια που πρόσκαιρα χάρηκε από τα νέα πήγε στο σημείο του ραντεβού , όμως δεν ζήτησε την αρωγή της αστυνομίας κατά παράκληση του ιερέα. Όπως αποδείχτηκε ο ιερέας αυτός που λειτουργεί στου γυναικείο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων βρισκόταν υπό την επήρεια κατανάλωσης αλκοόλ κρατούσε την οικογένεια για τουλάχιστον τέσσερεις ώρες στο υπόγειο της εκκλησίας και τους έλεγε ότι η κοπέλα είναι καλά δεν θέλει να τους δει όμως και πρέπει να φύγουν δίχως να τους λέει που είναι όμως.

Οι αστυνομικοί που..... παρακολουθούσαν με διακριτικότητα τα όσα συνέβαιναν, εκνευρίστηκαν από την στάση του ιερέα και σύντομα έφτασε στο σημείο εισαγγελέας και κλιμάκιο της Ασφάλειας Ηρακλείου που προχώρησαν στην προσαγωγή του και στην ανάκρισή του κατά την οποία κάποια στιγμή ανέφερε ότι είπε ψέματα πως είχε δει την κοπέλα και είχε μιλήσει μαζί της και πως όλα αυτά ήταν ένα όραμα από τον Θεό. Στο μεταξύ, συγχωριανοί της οικογένειας εισέβαλλαν στο μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων για να βρουν την κοπέλα όμως επενέβη η αστυνομία και τους απομάκρυνε.

Ο παπάς τότε είπε στους αστυνομικούς πως η κοπέλα βρίσκεται σε ένα άλλο μοναστήρι στα Μάλια και μετέβησαν εκεί δίχως πάλι να ισχύουν αυτά που τους έλεγε. Πλέον είχε ξημερώσει η Τετάρτη, ο ιερέας είχε ξεμεθύσει και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως όλα αυτά του τα είχε πει ένας φίλος του διατηρεί καφενείο δίπλα στα ΤΕΙ Ηρακλείου. Η αστυνομία βρήκε τον άνθρωπο αυτόν και τον ρώτησε, όμως εκείνος τους είπε πως απλά νόμιζε ότι την είδε τις προηγούμενες ημέρες να περιφέρεται γύρω από το ΤΕΙ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ζήτησε από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης να ερευνήσει και να τους δώσει απάντηση εάν η Αγγελική Σταυρουλάκη βρίσκεται σε κάποιο Μοναστήρι της Κρήτης ή όχι. Την ίδια ώρα έχουν σταματήσει οι έρευνες του Λιμενικού στην Βόρεια Ακτή του νησιού και της Πυροσβεστικής στην βραχώδη ακτή και στο φαράγγι του Πετρέ, όπου στη γέφυρα είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό της η αγνοούμενη.

Από την Αστυνομία εικάζεται ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ίσως κρύβεται ή φιλοξενείται κάπου στο νησί, καθώς έχει διασταυρωθεί η πιθανότητα να έχει φύγει από το νησί και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.(ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: