Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Εργατικά εισιτήρια για τη Σουίτα στο Πλάζα

suita_plaza_02
Διανομή εισιτηρίων για τις παραστάσεις του έργου «Σουίτα στο Πλάζα», που θα δοθούν στο κινηματοθέατρο «Ευκαρπίδη» 1, 2 και 3 Μαρτίου, ξεκινά από σήμερα ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας.
Το έργο είναι μια συναισθηματική κομεντί του Νιλ Σάιμον, που διασκεύασε το θεατρικό δίδυμο
Αλέξανδρος Ρήγας-Δημήτρης Αποστόλου και σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Παίζουν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος.
Απογευματινές παραστάσεις στις 18.30 και βραδινές στις 9.30 ..
Δικαιούχοι των εργατικών εισιτηρίων είναι όλοι οι εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, στη ΔΕΗ, στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, στον ΟΤΕ, στα ΕΛΤΑ και στον Ο.Σ.Ε., που καταβάλλουν εισφορές υπέρ Οργανισμού Εργατικής Εστίας και όλοι οι συνταξιούχοι οι οποίοι μέχρι τη συνταξιοδότησή τους κατέβαλαν εισφορές υπέρ Οργανισμού Εργατικής Εστίας και όσοι συνταξιοδοτήθηκαν από τον TAΠ.OTE από 01-01-2006.
Θεατρικά εισιτήρια δικαιούνται οι δικαιούχοι δυο φορές το χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι και έχουν
αποδεσμευτεί από κάθε άλλη παροχή.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι εργαζόμενοι είναι: Βιβλιάρια Ασθενείας (ατομικό-οικογενειακό), απόσπασμα Αναλυτικού Λογαριασμού Ασφάλισης με 100 ένσημα κολλημένα για το 2009 (για οικοδόμους 75 ένσημα για το 2009, για άγαμες μητέρες 50 ένσημα για το 2009) ή 50 επιδοτούμενες ημέρες ανεργίας (σε περίπτωση ανεργίας προσκομίζεται εγκριτική απόφαση του ΟΑΕΔ), Αστυνομικές Ταυτότητες, Α.Φ.Μ. 
Οι συνταξιούχοι πρέπει να προσκομίζουν Βιβλιάρια Ασθενείας (ατομικό και οικογενειακό), Αρχική Απόφαση Συνταξιοδότησης, Αστυνομικές Ταυτότητες και Α.Φ.Μ. (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου).
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 23510 24821 της Εργατικής Εστίας ή στο τηλ. 23510 23888 του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.(
Πολιτεία)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: