Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου: Ένα παιγνίδι με ενδιαφέρον από πολλές πλευρές Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 25-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτάθλημα Β΄ εθνικής                  
Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου:
Ένα παιγνίδι με ενδιαφέρον από πολλές πλευρές
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.
 

Με ενδιαφέρον από πολλές πλευρές αναμένεται να είναι το κυριακάτικο παιγνίδι  με τον φιλοξενούμενο Αίαντα Ευόσμου, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου.
Εκεί, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε ηττηθεί με 53-49 και μάλιστα κάτω από άσχημες συνθήκες, αφού τόσο η ανύπαρκτη φιλοξενία, όσο και οι (σκόπιμα ;) κακές συνθήκες του γηπέδου που μαζί με τη διαιτησία συμπλήρωσαν, μια όχι και τόσο καλή αθλητική εικόνα που αρμόζει στο μπάσκετ.
Οι κατερινιώτες, ζώντας στην περιοχή του φιλόξενου Ξένιου Δία, περιμένουν για μια ακόμη φορά να δείξουν όχι μόνο την πραγματική τους εικόνα, αλλά και να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα. Γι΄ αυτό έχουν προετοιμαστεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τώρα, τόσο οι οργανωμένοι φίλαθλοι, όσο και οι μη. Για την Κατερίνη, όταν παίζει εδώ ο Πιερικός Αρχέλαος, τα κυριακάτικα απογεύματα αποτελούν μια πανήγυρη για όλη την οικογένεια και κύρια για τους νεαρούς φιλάθλους που αγαπούν με πάθος -πάντα με την καλή έννοια- το άθλημα.
Έτσι, το ραντεβού των φιλάθλων για το απόγευμα της Κυριακής, κλείστηκε από τώρα. Όλοι εκεί για να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια της ανόδου στη μεγάλη Α2 εθνική κατηγορία της καλαθοσφαίρισης. 
ΦΩΤΟ:Η ΟΜΑΔΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: