Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Με εντολή Αλέξη Τσίπρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία των διαχειριστών του blog που έβριζε το Βαγγέλη

 

...

Με εντολή Αλέξη Τσίπρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία των διαχειριστών του blog που έβριζε το Βαγγέλη

  • 23.3K
     



tsiprasΣύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ανάρτησης υβριστικών σχολίων εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, αν αυτό είναι δυνατό και συμφωνούν και οι αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί, να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνων που πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας έβριζαν χυδαία τον αδικοχαμένο νέο.
Κατά την εκτίμηση του Πρωθυπουργού, η δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανεγκέφαλων διαχειριστών του blog, θα λειτουργήσει πολύ πιο αποτελεσματικά από την όποια πλημμεληματικού χαρακτήρα τιμωρία τους και θα αποτρέψει τέτοια φαινόμενα να επαναληφθούν ξανά στο μέλλον.
- See more at: http://arouraios.gr/2015/03/sti-dimosiotita-ta-stoixeia-ton-diaxeiriston-tou-blog/#sthash.NijYkB03.dpuf

....

Εικόνα προφίλ
Συμμετάσχετε στη συζήτηση...


ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ
Η ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ DISQUS

  • Εικόνα προφίλ
    το παιδι που κοροιδεψε αυτους που κοροιδευαν τον παισιο εφαγε φυλακη γγια τα ματια του κοσμου....αυτοι εδω πρεπει να πληρωσουν παραδειγματικα...ειναι πιο επικινδυνοι απο αυτους που τον σκοτωσαν...
    • Εικόνα προφίλ
      Περί Παϊσίου: 
      Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! Αυτά!
      • Εικόνα προφίλ
        Μου αρκει ο τροπος που εκφράζεσαι για εναν ανθρωπο που δεν ειναι εν ζωή! Οχι γιατί θεωρείται πλέον άγιος , αλλά επειδή όπως είπα δεν είναι εν ζωή! Ειναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει , αλλά δεν έχει κανείς δικαίωμα να μη σέβεται αυτό που πιστεύουν οι άλλοι , και ειδικά να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για έναν συνάνθρωπο του που πλέον δε βρίσκεται κοντά μας. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ανατρέφεται έτσι η νέα γενιά!
        • Εικόνα προφίλ
          Πολύ σωστά, συμφωνώ απόλυτα. Οι χαρακτηρισμοί του κου Μιχαλόπουλου είναι απρεπέστατοι. Ίσως κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν τις απόψεις του γέροντα-κάτι που και ο ίδιος νομίζω το είχε διαπιστώσει- είτε προς όφελός μας, είτε εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς. Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να μιλούμε κατά αυτόν τον τρόπο και μάλιστα για
          έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ζει πια...
        • Εικόνα προφίλ
          Έχω κάθε δικαίωμα να μην σέβομαι αυτό που πιστεύουν οι άλλοι. Έχω δικαίωμα να πω ότι θέλω και να κριτικάρω την θρησκεία σου είτε αυτή είναι ο χριστιανισμός, είτε ο ισλαμισμός, είτε ο βουδισμός. Οι ιδέες δεν έχουν δικαιώματα, οι άνθρωποι έχουν.
        • Εικόνα προφίλ
          Σου έλαχε η μεγίστη τιμή να συνομιλείς με ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Με τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενεργό και τιμημένο μέλος της Εκκλησίας από τα νιάτα του. Αναγνωρισμένο ιεραπόστολο συνεργάτη του αγίου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Παλαίμαχο κατηχητή, πτυχιούχο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με έπαινο για ένα εκκλησιαστικό του βιβλίο από τον προηγούμενο οικουμενικό πατριάρχη!
          Συνομιλείς με έναν κληρικό, αφού ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος έχει χειροθετηθεί Αναγνώστης με τον πιο επίσημο και λαμπρό τρόπο!
          • Εικόνα προφίλ
            Του έλαχε μέγιστη τιμή να συνομιλεί μαζί σου; Ψωνάρα ε; 
            Πέραν αυτού κι εγώ διαφωνώ με τον ντόρο και την εμπορική εκμετάλλευση του Παϊσίου αλλά τουλάχιστον έχω μάθει να σέβομαι την μνήμη των νεκρών και να τα βάζω μόνο με ζωντανούς που μπορούν να μου απαντήσουν και όχι να σπιλώνω νεκρούς. Ντροπή σου. 
            ΥΓ: Καμία τιμή που "συνομίλησα" μαζί σου. Ντρέπομαι αλλά έπρεπε να σου απαντήσω.
            • Εικόνα προφίλ
              Να ντρέπεσαι πρέπει, που έχεις το θράσος και μιλάς έτσι με ένα τουλάχιστον δημόσιο πρόσωπο, ενώ εσύ φοράς την κουκούλα της ανωνυμίας με το ψευδώνυμο σου.
              Και πράγματι ένα νεκρό τον σέβεται κανείς, εκτός κάποιων εξαιρέσεων όπως τον Χίτλερ να πούμε, τον οποίον όμως κάτι σαν εσένα -με κουκούλα, μάλλον θα τιμούν!
              Τον νεκρό Παΐσιο λοιπόν, το βλαμμένο το ξεμωραμένο και μωροφιλόδοξο αυτό ανθρωπάκι, που ήταν και είναι άκακο, και το λυπόμαστε και το αφήνουμε ήσυχο. Εκείνο που πολεμάμε είναι ένα όρθιο κτήνος, ένα επικίνδυνο ζόμπι με το όνομα αυτό, ένα κατασκεύασμα των χριστιανο-φασιστών στο οποίο έχουν φορτώσει την πάσαν αίρεση και κακοδοξία…
              Και ως εκκλησιαστικό πρόσωπο εγώ, έχω ιερό χρέος και καθήκον (ως ιεραπόστολος, ως κατηχητής, και ως Αναγνώστης της ορθόδοξης εκκλησίας) να τα στηλιτευω όλα αυτά…
              Υπέρ της πίστης μου της ορθόδοξης. Καταλάβατε;
              • Εικόνα προφίλ
                Βρε ψωνισμένο ραμολιμέντο, από που κι ως που είσαι επώνυμος; Επειδή σε ξέρει και σ' αναγνωρίζει ο ψυχίατρός σου; Έχεις μπλέξει την Λωζάννη με την Κοζάνη. (Είδες κρατάω επίπεδο, δεν λέω το άλλο με την βούρτσα). Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις νεκρούς; Ποιος και τι νομίζεις ότι είσαι; Ακόμα και οι Homo Erectus άφηναν τους νεκρούς στην ησυχία τους, εσύ μάλλον δεν έχεις φτάσει σε τέτοιο εξελεγκτικό στάδιο, γερομπισμπίκη. Που μπαίνεις και ποστάρεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια με copy/paste, έχεις σε ΟΛΑ τα ποστ σου αρνητικά και επικριτικά σχόλια και προσπαθείς να διαφημίσεις και ένα blog (που φυσικά δεν μπήκα, σέβομαι τα μάτια μου και προσέχω που δίνω τα κλικ μου. Πήγαινε αλλού να παίξεις και μην μας τρίβεσαι εδώ μέσα.
                Στράτος Τζώρτζογλου.
              • Εικόνα προφίλ
                Έχει ανοίξει μια θέση στην Ιερά Εξέταση, γιατί δεν στέλνετε βιογραφικό?
              • Εικόνα προφίλ
                Ο Α.ΧΙΤΛΕΡ,ΚΑΙ Ο Ι.ΣΤΑΛΙΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ!!!ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ,ΕΧΟΥΝ 400 ΤΡΙΣ€,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!
          • Εικόνα προφίλ
            ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ...
          • Εικόνα προφίλ
            Να χαρώ εγώ άνθρωπο της Εκκλησίας!!!
            Να σε χαίρονται αυτοί που σε...βράβευσαν.
            • Εικόνα προφίλ
              ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
              ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
              Άγιο Φως
              Άννα, μη κλαις! (Προς πονεμένους)
              Αγία Γραφή
              Αγιογραφίες
              ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
              Δαρβινισμός
              Δεισιδαιμονίες
              ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
              Ιερώνυμος, ο Βου.
              ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
              Καλόγερος Παΐσιος
              Λείψανα
              Νίκος Καζαντζάκης
              Νεο-Ειδωλολάτρες
              Οικογενειακός
              Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
              Παντελεήμονας: Ο Άγιος Κορυδαλλού!
              Παπική Εκκλησία
              Ρασοφόροι
              Στολές Δεσποτικές
              ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΑ
              Χιουμοριστικά
              ΧΑΙΡΕΤΕ
          • Εικόνα προφίλ
            Μάλλον άλλος πρέπει να γράφει με το ονοματεπώνυμο σου.Αν ο μως όχι,επειδή αληθεύει το '' βιογραφικό'' σου πραγματικα ντρέπομαι και λυπάμαι για τον ξεπεσμό σου.κρίμα πραγματικά...!!Ακόμα και διαδικτυακά διαβάζοντας την έπαρση που εκπέμπεις(φούσκωσε κι άλλο απο υπερηφάνια....μπορείς) και τον εγωισμό που βγάζεις μου έρχεται να ξεράσω απο την μπόχα!!Αν ήταν έτσι οι κατηχητές τα παιδιά θα προτιμούσαν να είναι παγανιστές σήμερα!!Κρίμα που δεν έμαθες τίποτα δίπλα στον Άγιο φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη.
            • Εικόνα προφίλ
              Μαθητές μου -κατηχητόπουλα, παιδιά του δημοτικού σχολείου ακόμα τότε, όταν εγώ σπουδαστής ακόμα (1965) ξεκίνησα την κατήχηση στον ιερό ναό Εσταυρωμένου του Αιγάλεω, κατάφεραν
              και έγιναν λαμπροί επιστήμονες… 
              Η επικοινωνία μας συνεχίστηκε με καθημερινή αλληλογραφία, ακόμα και όταν υπηρετούσα τη θητεία μου. Μετά, πήγαν και για μάστερ στο εξωτερικό… Επέστρεψαν και με τίτλους πανεπιστημιακού δασκάλου ακόμα, συνέχιζαν να με εκτιμούν, ακόμα δε και συνεργάζονται μαζί μου, μέχρι και πρόσφατα εδώ στην ενορία μου στο κατηχητικό της αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης! Τιμητικός δε καλεσμένος μου, μια Κυριακή πρωί, ήταν και ο αείμνηστος θεολόγος Νίκος Σωτηρόπουλος για τον οποίον έκλεισα προσωπικά τον κινηματογράφο «Σοφία», στη πλατεία αγίας Τριάδας, στην ομιλία του οποίου με θέμα «Ελεύθερη και Ζωντανή Εκκλησία», παρευρέθηκε και ο προϊστάμενος μου ο τοπικός Επίσκοπος Χρυσόστομος Βούλτσος!
              Όσο για τον Καντιώτη, όσο ήταν μαζί μου (κρατούσα το βιβλιοπωλείο της αδελφότητας τότε) έμαθε από εμένα να είναι λιγότερο φασίστας, λιγότερο αρχομανής!
          • Εικόνα προφίλ
            εισαι ενα γελοιο μισανθρωπο τερατωδες υποκειμενο που δεν αξιζει κανεις ουτε να φτυσει.... ευχομαι για ο,τι γραφεις για τον ΑΓΙΟ Παϊσιο, να μην υποστεις τιποτε, αλλά ο,τι και να υποστεις θα είναι λιγο μπροστα στην αηδιαστικη και κτηνωδη συμπεριφορα σου... για ανθρωπους οπως εσυ επρεπε να υπαρχει θανατικη ποινη.. ντροπη σου γελοιε ανθρωπισκε....
          • Εικόνα προφίλ
            Μου έλαχε η τιμή να συνομιλήσω μαζι σου;;;;; Χαχαχαχαχα..... Ακου να σου πω μισάνθρωπε.... Ναι σε σένα μιλάω..Δεν θα αναφερθώ καν στην έπαρση και την ψωνάρα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου είναι εμφανής.....Δεν μ΄ενδιαφέρει κι αν είσαι τιμημένο μέλος της εκκλησίας από τα νιάτα σου, δεν με ενδιαφέρει κι αρχιμανδρίτης να σουνα.... Δεν με ενδιαφέρει κι αν ήσουν συνεργάτης του Μεγα Κωνσταντίνου.... Αν οι άνθρωποι της Εκκλησίας είναι σαν και εσένα δεν μου φαίνεται διόλου παράξενο που πλέον δεν πατάει κανείς νέος σε αυτές!Το να προσπαθείς σε κάθε μπλογκ και άρθρο να δείχνεις στους άλλους αυτά που εσύ θεωρείς επιτέυγματα σου(διότι συνεχώς τα ίδια και τα ίδια γράφεις παντού) , για μένα δεν λέει τίποτα. Και ο οικουμενικός πατριάρχης της Ελλάδος να ήσουνα ποσώς μ' ενδιαφέρει..... Ανθρωπος είσαι ;;; Αυτό με νοιάζει !! Κι απο την στιγμή που δεν είσαι και δεν φέρεσαι σαν άνθρωπος δεν νιώθω καμία τιμή που ομιλώ μαζί σου. Αντιθέτως πρέπει εσύ να νιώθεις τιμή που σου απηύθυνα τον λογο!!!!!
            • Εικόνα προφίλ
              Εγώ είμαι άνθρωπος, και φαίνομαι! Δεν κρύβομαι! Εσύ τώρα, τι είσαι να πούμε και ντρέπεσαι και κρύβεσαι, μωρή «αόρατε άγγελε»; 
              Είσαι μήπως κάτι σχετικό με αυτά τα ξεβράκωτα τα αγγελάκια, αυτά με το τουρλωμένο γυμνό κωλαράκι, που όταν εμφανίζονται τα ζωγραφίζουν οι ανώμαλοι παπικοί σε εικόνες και τα χαζεύουν, τα προσκυνούν, τα φιλούν και τα λατρεύουν στις εκκλησίες τους; 
              Χα!
          • Εικόνα προφίλ
            Έχετε σπουδαίο βιογραφικό, γιατί δεν ασχολείστε με την πολιτική?
            • Εικόνα προφίλ
              Ασχολούμαι καθημερινά με την πολιτική (ενημερώνομαι, παίρνω θέση, σχολιάζω, επαινώ, επικρίνω, κλπ), όχι λόγω βιογραφικού, αλλά λόγω του ότι είμαι βαθειά πολιτικοποιημένο άτομο με ενδιαφέροντα για τη σχέση πολιτικής και θρησκείας, πολιτικής και κοινωνίας, πολιτικής και έθνους.
              Δεν ασχολούμαι όμως με τα εσωκομματικά (σαν κομματικό πρόσωπο, που... δεν είμαι), διότι ως χριστιανός δεν εκφράζομαι από κανένα κόμμα.
              • Εικόνα προφίλ
                Εγω θα σου προτεινα να ασχοληθεις με τον σατανισμο .Με τετοι διεστραμμενο μυαλο που εχεις θα διαπρεψεις σιγουρα και αμεσα.Οσο για τον Καντιωτη που λες οτι ησουν συνεργατης του μαλλον θα επρεπε να ντρεπεσαι να το αναφερεις γιατι αυτος ηταν πραγματικο φασιστομουτρο αφου ανέπτυξε δράση για να απογορευτεί το καρναβάλι, τα καλλιστεία, οι γυμναστικές επιδείξεις και η ψήφος των γυναικών αναγκασε τον αρχιεπισκοπο Ιακωβο βαβανατσο να παραιτηθει 12 μερες μετα την εκλογη του ,ηταν χουντικος οσο δεν παει και γκρεμισε και κανα 2 εκκλησιες με ερπυστριοφορα που του εδωσε η χουντα επειδη ηταν σλαβικου αρχιτεκτονικου ρυθμου και μετα την πτωση της χουντας ζητούσε την αποφυλάκιση των φυλακισμένων δικτατόρων, που θεωρούσε «πολιτικούς κρατούμενους,ΚΑΙ μετα απο ολα αυτα ερχεσαι να μας κανεις κυρηγμα ηθικης αποκαλωντας φασιστομουτρα και βλακες αλλους.
Φόρτωση περισσότερων σχολίων
 http://arouraios.gr/2015/03/sti-dimosiotita-ta-stoixeia-ton-diaxeiriston-tou-blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια: