ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


...

Δημόσια επιστολή προς το ΔήμοΚατερίνης και το Δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τη "Διεξαγωγή παρέλασης 25ης Μαρτίου 2015 Κατερίνη", έστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
"κ. Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, Αξιότιμοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, Οι συνυπογράφοντες, καλούμε τον Δήμο Κατερίνης, να επανεξετάσει τον τρόπο διεξαγωγής της μαθητικής-στρατιωτικής παρέλασης κατά τον εορτασμό της επετείου
της 25ης Μαρτίου, με τρόπο τέτοιο ώστε να μετατραπεί σε μία γιορτή αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού. Προτείνουμε να τιμηθούνε οι ενώσεις αντιστασιακών, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι αγρότες, τα σωματεία συνταξιούχων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Προτείνουμε επίσης να μην υπάρχει εξέδρα και οι επίσημοι προσκεκλημένοι να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους πολίτες. Ήδη αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουν παρθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας και θεωρούμε ότι είναι μοναδική ευκαιρία να τιμήσουμε με αυθόρμητο και ουσιαστικό τρόπο τους αγώνες των προγόνων μας, οι οποίοι με αυτοθυσία και αυταπάρνηση δώσανε τη ζωή τους για την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία, την δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία"
Με εκτίμηση
Οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ
ΖΗΣΗΣ ΖΑΝΝΑΣ - ΣΚΟΥΦΑ ΜΠΕΤΤΥ - ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
Αναρτήθηκε από