Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ... ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη 04 Αυγούστου 2011
Στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, κάτω απο το πανέμορφο πλατανόδασος, με όμορφες, αθλητικές φυσικές διαδρομές, δημιουργείται μία κυψέλη ...
Αθλητισμού.
-Ενα Αθλητικό Κέντρο με τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου απο φυσικό χορτάρι, σε άριστη κατάσταση.
-Καθημερινά οι άνθρωποι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  και της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, βρίσκονται σοτυς χώρους και ετοιμάζουν το αρτιότερο και το καλύτερο Αθλητικό Κέντρο του Νομού μας.
-Με φιλοσοφία και σκοπό να παράσχουν στους ποδοσφαιριστές (μικρούς και μεγάλους) τις καλύτερες συνθήκες, όπου θα προπονούνται και θα μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλλας.
΄-Σε αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ ΠΕΙΡΑΙΑ που θα βοηθούν στην οργάνωση και στην δικτύωση με άλλες ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, δημιουργείται μία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
-Με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα θέματα οργάνωσης ακαδημιών ποδοσφαίρου, με γνώση επιστημονική για την παροχή των ποδοσφαιρικών αξιών και γνώσεων.
-Το προπονητικό τίμ, αποτελούμενο απο προπονητές (δασκάλους) με εμπειρία στις μικρές ηλικίες.
- Ο Τεχνικός διευθυντής και προπονητής Γιάννης Μυστακίδης με την πανθομολογούμενη τεράστια εμπειρία του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον τομέα των υποδομών, ο Γιώργος Ζάμπας της μεγάλης Γερμανικής Σχολής και ο Κλεάνθης Μπρεζεντίκος με εμπειρία στη στήριξη των παιδιών που ξεκινούν με τα τμήματα εκμάθησης.
Το προπονητικό αυτό τίμ, καθημερινά θα παρέχουν στα παιδιά των μικρών ηλικιών, ποδοσφαιρική γνώση και πολύ πολύ...δουλειά.
-Ηδη απο τις 25 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εγγραφές και η προσέλευση είναι απρόβλεπτα μεγάλη σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας.
-Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια - εκδήλωση της ίδρυσης της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ενώ στις 24 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία των μεγάλων τμημάτων ΠΑΙΔΙΚΟΥ και ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ.
δείτε σχετικά και εδώ.. και εδώ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πανθομολογούμενη????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ