Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΡΙΝΓΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ... ΑΛΛΑ...

ΤΡΙΤΗ 11-5-2010
Αυτή την ώρα η Ντόρα σφυροκοπείται απο τους δμηοσιογράφους..οι ερωτήσεις είναι ζουμερές και οι απαντήσεις μπορώ να πώ ξεκάθαρες.Η Ντόρα  απαντά, αλλά πίσω απο την άκρη του κεφαλιού της υπάρχει η δεύτερη σκέψη που δέν την αποκαλύπτει όσο και άν επιμένει η Ελλη Στάη και οι άλλοι συνάδελφοί της.
Η Ντόρα παίζει με μοναδική μαεστρία με τα νεύρα των δημοσιογράφων που προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι. Να δούμε άν στη συνέχεια καταφέρουν κάτι..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NTORA ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΑΝ ΓΡΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ AΘΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Βρέχει φωτιά στη στράτα μου
η διαγραφή μου μ' έχει κάψει
για τα πλούσια τα νιάτα μου
κανένας δε θα κλάψει

Η απληστη πολιτική εδώ τελειώνει
σβήνει το καντήλι μου
κι η αδηφαγια΄μου σαν χελιδόνι
φεύγει απ' τα χείλη μου

Κύμα πικρό στην πλώρη μου
και τα πανιά σκισμένα
ούτε ο αδελφός μου, αγόρι μου
δε νοιάστηκε για μένα

Η διαπλοκή, η αρπαχτή εδώ τελειώνει
σβήνει το καντήλι μου
κι το χαζοχαμόγελο μου, σαν χελιδόνι
φεύγει απ' τα χείλη μου

Πέφτει γιαούρτι στην μάπα μου
και ο κόσμος μ’έχει γράψει
για τα ασυγχώρητα τα λάθη μου
μονο ο πατέρας μου θα με κλάψει

Ντόρα πήρες Φορα,
φόρα κατηφόρα
και το σόι σου το ίδιο
δεν σε σταματά
-

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ έγραψε στο VETO

<< Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους. «Ου γαρ επίιστανται κατέχειν κόρον.». (Σόλων).

Με τους χορτασμένους, κορεσμένους, κοκορόμυαλους που αυθαδιάζουν. Γιατί «Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον: τίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος η.». (Σόλων).

Με τους αλαζόνες υπερφίαλους αθέμιστους (άνομους) που μπερδεύουν το νομιμοφανές με το ηθικό. >>

H ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
Άντε να χαθείτε βρε, άπληστοι,αδηφάγοι και αχρείοι. Από την αποστασία, στην αρχαιοκαπηλία κι από τον φιλελευθερισμό του κώλου στο βατερλό της οικονομικής και της εξωτερικής πολιτικής της χωράς.
Η Ντόρα η χειρότερη Υπουργός Πολιτισμού ,η χειρότερη Δήμαρχος Αθηναίων και η χειρότερη ΥΠΕΞ ,προσπαθεί να κάνει νέο κόμμα με τα απόβλητα της κοινωνίας.

ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΑ ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΛΙΓΜΕΝΗ ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜΗ...

«Ασκοί πεφυσιαμένοι, φουσκωμένα ασκιά» (Επίμαρχος)

Το προσωπικό κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι σάπιες ντομάτες , τα νερωμένα γιαούρτια, θα πρέπει να εκτοξεύονται κατ΄απάνω τους ,σε κάθε δημοσιά παρουσία τους. Ήδη ορισμένα αρχιλαμογια της πολιτικης άρχισαν να κρύβονται και να φοβούνται τους σίγουρους προπηλακισμούς.

Φοβούνται πλέον οι άπληστοι να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να πανέ σε καφετέρια η ταβέρνα , μήπως και λοιδορηθούν. Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος αν εκτραχυνθεί η κατάσταση, οι αγανακτισμένοι πολίτες να χειροδικήσουν (λιντσάρουν ) τα υπόλογα αρπαχτικά και να πανέ άδικα κατηγορούμενοι,σε μια εθελοτυφλούσα διαβρωμένη δικαιοσύνη των εγκάθετων


ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΟΥ ΥΠΠΕΞ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΤΙΔΑΝΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...
Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 17 Απριλίου 2009
350.000 ΕΥΡΩ, ΜΕΣΩ PLACID BLUE, 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ( προίκα της «ΑΛΕΞΙΑΣ » είχε πληρώσει η ΖΙΜΕΝΣ)
Αυτή η κυρία, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2004 (έγιναν 7/3/2004), στις 12 Μαρτίου 2004, έλαβε από την εταιρεία διανομής πολιτικού χρήματος της Siemens, την Placid Blue Corpotation, 350.000 ευρώ!
Πάντως η κυρία Αλεξία είναι η νέα αποκάλυψη. Είναι άραγε παρένθετο πρόσωπο κάποιου πολιτικού; Είναι «μέλος» της κλειστής συντροφιάς Χριστοφοράκου; Είναι κομματικό ή οικογενειακό ταμείο που είχε έξοδα στις εκλογές του Μαρτίου του 2004;
Αυτό το έμβασμα παραμένει ορφανό. Αταυτοποίητο από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η κυρία Αλεξία για την ώρα δεν έχει περάσει το κατώφλι του ανακριτή…

O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΗΚΕΙ
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…
<< ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ. >>

Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…. ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ .

ΝΤΟΡΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ
ΑΛΕΞΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.........

Ανώνυμος είπε...

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010
«ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ» Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕ ΖΙΜΕΝΣ - ΙΝΤΡΑΚΟΜ, «ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»
Μητσοτάκη δείχνει ευθέως για Siemens ο Κεφαλογιάννης
Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ
Με μια δήλωση στην «Ε», που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας».
«Πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας» θεωρεί τον Κ. Μητσοτάκη ο Γ. Κεφαλογιάννης και δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει.
Τη στήριξε»
«Ηταν μια μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε τότε», τόνισε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. «Από τότε άρχισε η μεγάλη αμαρτία με τη Siemens. Ο Μητσοτάκης ήταν πρωταγωνιστής και κύριος υπεύθυνος. Ηταν ο πρόεδρος του κόμματος της πλειοψηφίας....

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε στην «Ε» ότι η ίδια δεν έχει την ανάγκη της στήριξης κανενός, πρώτη εκείνη ήθελε να γίνει εξεταστική για να πάει να καταθέσει ώστε να πάψει να υφίσταται μια λασπολογία για την κοινωνική σχέση που είχε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και την οποία γνώριζαν όλοι. Θα θέσει ερωτήματα και θα ζητήσει απαντήσεις πότε έγιναν οι συμφωνίες, πότε έγιναν οι εκροές από τα μαύρα ταμεία της Siemens και ποιοι τα πήραν. Αν τα είχε πάρει η ίδια θα την είχαν πιάσει, λένε συνεργάτες της, γιατί την ξεψαχνίζουν εδώ και χρόνια, αρχής γενομένης από τον ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ...και δεν έχουν βρει ακομη τίποτα...

ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΑΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΝΤΟΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ,ΤΙΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΡΣ,ΤΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΦΥΣΙΚΑ.??? ΓΙΑΤΙ???

Ανώνυμος είπε...

Ελευθεροτυπία, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009
Ντόρα - Siemens

*Πολλές ήταν οι αιτίες για το ναυάγιο της Ντόρας.
Πολλοί όμως πιστεύουν πως η διαπλοκή με τη Siemens και τον φίλο της φυγόδικο Μ. Χριστοφοράκο συνετέλεσε τα μέγιστα σε αυτό το Βατερλό. Στον Τύπο γράφτηκαν τα εξής αποκαλυπτικά: "Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη βοούσε για το σκάνδαλο με το μαύρο χρήμα της Siemens και είχαν αρχίσει ήδη οι ανακρίσεις στην Ελλάδα για το μέγα σκάνδαλο, η Ντόρα συνέτρωγε αστακό με τον φίλο της Μ. Χριστοφοράκο". Τα δημοσιεύματα, φυσικά, συνδεύονταν από φωτογραφίες μαζί του. Τελικά η ψήφος από τη βάση ήταν οργισμένη, με θυμό μεγάλο, ήταν ένα σύνθημα κατά της οικογενειοκρατίας (όνομα διαδέχεται όνομα), κατά της κλειστής ροτόντας, κατά του κλειστού κλαμπ, κατά του κομματικού κατεστημένου. Ο λαός δεν ξεχνά και μαυρίζει όσους από τους πολιτικούς διαπλέκονται με φυγόδικους και υπόδικους».

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ-ΕΛΛΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ
kai
Τα γερμανικά της Ντόρας και του Βερελή θυμάται ο Γιουνγκ...

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ???