Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ημερησιο Ματι με την Κατερινα Τσαλου

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
Τελικά έπαιξαν το ρόλο τους και τα φουρνέλα στα Τέμπη. Να το λέμε δυνατά, γιατί κόντεψαν να μας τρελάνουν με τις βροχές.
Το πόρισμα των εμπειρογνώμων τα είπε όλα αναλυτικά όπως είπε ότι ο δρόμος ακόμη κι όταν ανοίξει θα πρέπει να τύχει ...ειδικών ρυθμίσεων για την ασφάλεια των διερχομένων.
Μάλιστα, μάλιστα.
Την ώρα που ανακοινώνονταν το πόρισμα του ΤΕΕ οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας και της Θεσσαλίας έκαναν tour στο έργο με πρωτοβουλία της Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο που προγραμμάτισε την δημοσιογραφική αποστολή προς ενημέρωση μας.
Και εκεί έγιναν πολλά και αξιοπερίεργα, ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα, διευκρινίστηκαν «σκοτεινά» σημεία αλλά αυτά θα έχουμε το χρόνο να τα ξαναπούμε.
Οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης μόνο δυσαρεστήθηκαν, επειδή η Πιερία μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις ερωτήσεις.
Να πηγαίνατε για ξενάγηση μόνοι σας κύριοι.
Στο τέλος-τέλος, άλλο ρεπορτάζ θα γράψουμε εμείς άλλο εσείς. Και επιπλέον…εσείς έχετε και τα μέσα. Εμείς περιμένουμε μήνες.
Για να μην πω, ποιος πληρώνει το μάρμαρο όλους αυτούς τους μήνες. Αυτά και τελειώνω με τους κρατικούς για να ασχοληθώ με τους δημοτικούς.
Επανέρχομαι στο θέμα του κυκλικού κόμβου στην οδό Σβορώνου και Εθν.Αντιστασης, διότι πλάκα-πλάκα μπορεί να μας τον φορέσουν …τον κόμβο και να μην προλάβουμε να κάνουμε κιχ.
Όχι λοιπόν άλλες πλακίτσες σε βάρος αυτής της πόλης. Αρκετά γελάσαμε. Κόφτε το τώρα.
Και επιτέλους…κόψε από τη μια στο πάρκο, πάτα το από την άλλη με τραπεζοκαθίσματα…στο τέλος θα μας μείνει το όνομα μόνο.
Θα ζητήσω να απαγορευτεί σε προεκλογική χρονιά να κάνουν τέτοιες παρεμβάσεις οι δημοτικές αρχές.
Δηλαδή, στου κασίδη το κεφάλι όλοι τώρα αποφασίσατε να δημιουργήσετε;
Έλεος κύριοι. Έλεος. Γελάμε με τον όρο διαβούλευση ώρες-ώρες αλλά έχει παραγίνει το κακό και με το «κάνω ο,τι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω».
Ας τους σταματήσει επιτέλους κάποιος. Και ας μην είναι δημότης, για να μη φάει και καμιά μήνυση.
Ας είναι η αντιπολίτευση.
Αλήθεια υπάρχετε;;;;; Ζείτε σ’αυτή την πόλη και διαβάζετε τις  εφημερίδες;
Δεν βλέπετε τι γίνεται; Αμοιρίδη….περιμένουμε αντιδράσεις. Αν θέλεις να ασχολείσαι μόνο με τα του Κοινοβουλίου να μας το πεις.
Εδώ γίνεται της αρκούδας σε όλη την πόλη.
Κάποιος δεν θα διαμαρτυρηθεί;
Δεν θα επιτρέψουμε να φύγει ούτε ένα χορταράκι από αυτό το πάρκο. Κι αν δεν είστε σε θέση να το αντιληφθείτε…..να σας το ζωγραφίσουμε.
Μαζέψτε τα τώραααααααα!
Και κάντε μας και 800 μηνύσεις.
Καλή σας ημέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: