Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Το φαινόμενο «Τζούλια»

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 
του κ. Δημητρίου Δημηνά-Δικηγόρου
Μετά το διαβόητο διαζύγιο της «εθνικής» μας πλέον σταρ Ελένης Μενεγάκη, που επί εβδομάδες ολόκληρες υπήρξε το κύριο θέμα των γνωστών τηλεοπτικών καναλιών, οι οχετοί της ελληνικής τηλοψίας διαχέουν επί καθημερινής βάσεως τον βόρβορο της χαρακτηρισθείσης «πορνοστάρ» Τζούλιας Αλεξανδράτου. Πρόσφατα μάλιστα τη φιλοξένησε στην εκπομπή της η πολυπράγμων τηλεπαρουσιάστρια κ. Στεφανίδου, μπροστά σε ένα ακροατήριο νεαρών ατόμων, που τη χειροκροτούσε ασταμάτητα. Το «γυμνό» με όλη τη σημασία της λέξεως μοντέλο, θησαύρισε ....
με την έκδοση των γνωστών ψηφιακών δίσκων (dvd), που κατά χιλιάδες έσπευσαν να προμηθευτούν οι «πτωχοί» κατά τα άλλα νεοέλληνες, προκειμένου να απολαύσουν τις σεξουαλικές της επιδόσεις.
Τη δύσκολη περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, τα καλλίγραμμα κοριτσόπουλα που παρελαύνουν ημίγυμνα στα πρωινάδικα και τα «ψυχαγωγικά» χαρακτηριζόμενα σόου των ιδιωτικών καναλιών, ανακαλύπτουν στο πρόσωπο της Τζούλιας πρόσφορη διέξοδο οικονομικής αποκατάστασης με τη γνωστή ανεργία που τα μαστίζει. Ήδη μάλιστα πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε από ιδιωτικό κανάλι νεαρή και ευειδής φοιτήτρια, η οποία μιμούμενη το παράδειγμα της Τζούλιας, γύρισε πορνό dvd για να τα οικονομήσει.
Και ναι μεν τα ανεξέλεγκτα από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ιδιωτικά κανάλια με τα σκουπίδια που σερβίρουν καθημερινά στους αποχαυνωμένους τηλεθεατές τα παίρνουν «χοντρά» από τις διαφημιζόμενες εταιρίες. Τι γίνεται όμως με την Κρατική Τηλεόραση, που αφιονίζει και κρατά μακριά από την οδυνηρή πραγματικότητα τους πληρώνοντες άβουλα ανά δίμηνο το χαράτσι της ΕΡΤ με τις μπουζουκτσίδικες εκπομπές του Σαββατοκύριακου, όπου τα σπάνε προκλητικά μαζί με τους καλλιτέχνες και εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου ή άλλοι προσκεκλημένοι του λεγόμενου «πνευματικού» κόσμου μπρος στις λικνιζόμενες-τσιφτετελίζουσες κυρίες, ενώ μετατίθενται για τις μεταμεσονύκτιες ώρες σοβαρές επιμορφωτικές εκπομπές, όπως π.χ. η εκπομπή «Στα άκρα», που αδυνατεί ο πολύς κόσμος να τις παρακολουθήσει;
Δυστυχώς η επηρμένη ως κοιτίδα της φιλοσοφίας, των πνευματικών και ηθικών αξιών και του πολιτισμού γενικότερα χώρα μας, κατάντησε χώρα της διαφθοράς, της υποκουλτούρας, της ξεφτίλας και της διεθνούς περιφρόνησης.
Κι ας μην μας ξενίσει εάν αυτή τη φορά το Focus προβάλλει ως πρωτοσέλιδο αντί της Αφροδίτης, τη γυμνή Τζούλια, στιγματίζοντας έτσι την ηθικοπνευματική κατάντια του τόπου μας. Μετά την οικονομική μας κατάρρευση θα γίνουμε περίγελος και για την ηθική μας αποτελμάτωση, Εθνικό φαινόμενο, λοιπόν, η Τζούλια –«Αιδώς Αργείοι»!(απο την ΤΟΠΙΚΗ)

1 σχόλιο:

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

Κοιτωντας τα βουνα της Τζουλιας πηγε ο νους μου στα βουνα της ΠΙΕΡΙΑΣ
Γιαυτο
Γραψτε στο Googl Οικολογικα προβληματα στα βουνα πιερια ολυμπος η΄ Γιαγκουλας.Φ.
ισως καποιος να ευαισθητοποιηθει επιτελους....
Δεν εχει μονο η Τζουλια βουνα και χαραδρες !!!!