Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Σιδερένιος επέστρεψε ο Γιώργος Τασίδης

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
Καμία ενόχληση δεν ένιωσε ο Γιώργος Τασίδης στη διάρκεια όλων των ασκήσεων και των αγωνιστικών παιχνιδιών που έγιναν στη χθεσινή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα που θα γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης. Είναι το πιο ευχάριστο μήνυμα για τον προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλο που θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο και ικανότατο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Τασίδη.
Ο Γιώργος Μακρής όπως και οι ...νεαροί Κόιτς και Νίκου ...ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ απουσιάζουν ο Τσιντώτας που είναι σε εκδρομή με το σχολείο του και ο Λαζαρίδης που ταλαιπωρείται από ίωση.
Όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του κ.κ. Γιώργου Μαυρομουστακίδη και Παναγιώτη Νάση.
Τα είχε όλα η χθεσινή προπόνηση
Ποικιλία ασκήσεων για όλα είχε το χθεσινό πρόγραμμα που άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και χωρίς μπάλα, δρομικές ασκήσεις και ασκήσεις κατοχής κα κυκλοφορίας της μπάλας.
Ακολούθησαν παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο και να παίζεται γρήγορο ποδόσφαιρο αλά και συγχρόνως γρήγορη και συνεχή πίεση. Επόμενο στάδιο ήταν τα τελειώματα φάσεων σε εστία και η προπόνηση τελείωσε με τακτική και την αποθεραπεία.
Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θ’ αρχίσει στις δύο και μισή.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: