Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κώστας Κουκοδήμος: Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο;

Τόμους ολόκληρους συμπληρώνουν οι ερωτήσεις των βουλευτών και μόνο της Πιερίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για το νέο Νοσοκομείο Κατερίνης. Μια ακόμη σελίδα σε αυτούς προσθέτει η ερώτηση που κατέθεσε μόλις ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ Κώστας Κουκοδήμος, ζητώντας να μάθει αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της μεταφοράς του παλαιού στο νέο νοσοκομείο... Κατερίνης και ποιο είναι αυτό.
«Οι πολίτες της Πιερίας εδώ και 25 χρόνια περιμένουν την ολοκλήρωση του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, που μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, απεντάξεις και σωρεία προβλημάτων, σήμερα έχει ολοκληρωθεί κτιριακά και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς επρόκειτο να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010», σημειώνει στην ερώτησή του ο βουλευτής.
«Η λειτουργία του όμως»,προσθέτει, «θα πρέπει να συνοδευτεί από τη στελέχωση με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση πολλά τμήματά του δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ή θα υπολειτουργήσουν, λόγω έλλειψης προσωπικού».
«Επιπλέον», υπογραμμίζει, «απομένουν εργασίες παράλληλων έργων για την ασφαλή οδική σύνδεση του νέου νοσοκομείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την Ψυχιατρική Κλινική».
Κατόπιν τούτων, , ερωτά την αρμόδια υπουργό αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της μεταφοράς του παλαιού στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης και ποιο είναι αυτό, καθώς και αν υπάρχει πρόβλεψη για τη στελέχωση με το επιπλέον προσωπικό που απαιτείται, ή θα ξεκινήσει η τμηματική του λειτουργία με το υπάρχον προσωπικό.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: