Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Καλά νέα για Ολγκίν στον Πιερικό

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-2-2010
Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ολγκίν Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το στόχο του Πιερικού στο κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό. Ο τεχνικός της ομάδας της Μακεδονίας, Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Παστό, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Ολγκίν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες μιας και δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.
Στο μεταξύ, το Γυμνάσιο και το λύκειο της Κονταριώτισσας θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέπτεται σχολεία της Πιερίας και δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού αλλά και να συζητήσουν θέματα του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ να έρθει κοντά στη νέα γενιά φιλάθλων της Πιερίας.
Τέλος, η τιμή στα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκε στα δέκα ευρώ.(novasports.gr
)

Δεν υπάρχουν σχόλια: