Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ελυσαν κάβους μετά την επιστράτευση

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013
Αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, μετά την επιστράτευση των ναυτεργατών, η οποία είναι σε ισχύ από τις... 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ!!!

Ελυσαν κάβους μετά την επιστράτευση - Αποχώρησαν τα ΜΑΤ

Αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, μετά την επιστράτευση των ναυτεργατών, η οποία είναι σε ισχύ από τις 6 το πρωί, ενώ νωρίτερα δυνάμεις της αστυνομίας και του Λιμενικού παρατάχθηκαν το πρωί στο λιμάνι.

Ελυσαν κάβους μετά την επιστράτευση - Αποχώρησαν τα ΜΑΤ
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο λιμάνι αποσύρθηκαν και έχουν παραμείνει κάποιες αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις του λιμενικού.
Τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες τα οποία αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε3, φορτώνουν στην πύλη Ε1, απ΄όπου αναχωρούν και τα πλοία για τα Δωδεκάνησα.
Ναυτεργάτες παραμένουν συγκεντρωμένοι στις προβλήτες του Πειραιά, ενώ για τις 10.30 έχουν προγραμματίσει νέα συγκέντρωση στον Άγιο Διονύσιο.
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους απεργούς, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη παναττική απεργία.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ ανέφερε ότι η κυβέρνηση επέλεξε «για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης», ενώ η ΑΔΕΔΥ καταδίκασε «με απόλυτο τρόπο την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών».
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε αποφασίσει αναστολή της πανελλαδικής απεργίας και συνέχιση μόνο στα λιμάνια της Αττικής για 48 ώρες. Αργότερα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, ανέφερε χθες ότι η κυβέρνηση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των ναυτεργατών και κατηγόρησε μερίδα της ΠΝΟ, πως για μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν δίνει περιθώρια για διάλογο.ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: