Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστήριο της Δ/νσης Α'θμιας Εκπαίδευσης προς Κοινωφελές Ίδρυμα "Διονύση Πασχάλη"

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013
Ως  Διευθυντής της Διεύθυνσης Π.Ε. Πιερίας  και εκπροσωπώντας τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μου αισθάνομαι την ανάγκη να..
σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την τιμή που μας κάνατε και δεχτήκατε την πρόσκληση να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις της εορτής των Τριών Ιεραρχών, μίας ημέρας  αφιερωμένης στα Γράμματα και στους Εκπαιδευτικούς αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την παιδεία αλλά και την εκτίμηση που έχετε στο έργο των εκπαιδευτικών.
Σας ενημερώνουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "Διαβαίνοντας στα μονοπάτια της λευτεριάς και της παιδείας" στην οποία θα παρουσιαστεί η ιστορία της εκπαίδευσης στην Πιερία από το 1912 μέχρι το 2012 και το ομότιτλο βιβλίο σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. 
Στην παραπάνω εκδήλωση καλείστε να  παραβρεθείτε εσείς και οι συνεργάτες σας και για την ακριβή ημερομηνία , ώρα  και τόπο διεξαγωγής της  εκδήλωσης θα ακολουθήσει νεότερη πρόσκλησή σας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία και να συνεχίσετε με την ίδια ευαισθησία, που σας διακρίνει, την προσφορά σας στην παιδεία αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.
Αστέριος Κρίτογλου
Δ/ντης Π.Ε. Πιερίας
ΠΗΓΗ:ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: