Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΨΥΧΑ.... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΕΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ....

 
Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013
Η κυβέρνηση, με σύμμαχο τις δημοσκοπήσεις, το μούδιασμα της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, προχωρεί ακάθεκτη στην εφαρμογή των μνημονίων.Βλέπει κανείς τις κινήσεις όπως την επιβολή του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών.Στο...
μέτρο αυτό προχώρησε η κυβέρνηση μετά την απόφαση της ΠΝΟ για συνέχιση της απεργίας, έτσι με τη συνδρομή και των σωμάτων καταστολής, τα πλοία ξεμπάρκαραν.
Περίπου το ίδιο έγινε και με τις συγκοινωνίες.Τώρα όμως με τους αγρότες τί γίνεται;Μπορούν να τους επιστρατεύσουν και αυτούς;Οχι βέβαια.Μπορεί εν τέλει να καταλαγιάσει η αντίδραση των κοινωνικών τάξεων με επιστρατεύσεις και μέτρα καταστολής;
Με την απαράδεκτη επίθεση στην ακίνητη περιουσία, φαίνεται καθαρά, τί δεσμεύσεις έλαβε η πατρίδα μας απέναντι στους δανειστές.
Υπάρχει άμεση αλληλεξάρτηση της δόσης, με τον στόχο των 3,2 δίς απο την ακίνητη περιουσία του Ελληνα, μικρή ή μεγάλη.Η επίθεση στην ιδιοκτησία του Ελληνα έγινε και πρίν με τα κάθε μορφής χαράτσια, τώρα αυτό θα είναι και το τελιωτικό χτύπημα.
Απο την άλλη, η έλλειψη εναλλακτικής λύσης και συγκεκριμένης πρότασης απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης,αφαιρεί τη δυνατότητα της σαφούς αντίδρασης των λαικών στρωμμάτων και τη προβολή απο μεριά τους όχι των αιτημάστων τους, αλλά των αιτημάτων που θα έχει λογική εξήγηση και δυνατόητα ικανοποίησης.
Σ αυτή περίπου την θολούρα κινείται ο μέσος Ελληνας...
Αυτό δίνει και την "ελευθερία" στην κυβέρνηση να προχωρεί και να επιστρατεύει και να θέτει σε αναποτελεσματικότητα  τον "διεκδικητικό αγώνα των εργαζομένων"

Δεν υπάρχουν σχόλια: