Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σήμερα η απολογία των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό Δεν συνεργαζόμαστε- δεν απολογούμαστε, γράφουν τρεις εκ των συλληφθέντων σε ανακοίνωσή τους.

Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013
http://www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2013/02/newego_LARGE_t_1101_54160957.jpg 
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό, ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης.
Αριθμός ατόμων του αναρχικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια...
Κοζάνης, φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης, ενώ σε ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο Indymedia, οι τρεις εκ των συλληφθέντων (Ρωμανός, Μπουρζούκος, Μιχαηλίδης) κάνουν λόγο για «συνειδητή επιλογή αντίστασης», που «δεν είχε στόχο τον προσωπικό πλουτισμό», καθώς «η επίθεση στους ναούς του κεφαλαίου εντάσσεται στην συνολική επαναστατική μας δράση».
«Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν θέλουμε να αποτελεί σημείο θυματοποίησης μας. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τους εχθρούς της ελευθερίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι έχουν συνθλιβεί στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές τους. Τα σημάδια των βασανιστηρίων ας αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή να μετουσιωθεί η οργή σε πράξη.
Απέναντι στους θεσμικούς εκπροσώπους της δικαιοσύνης, η στάση μας θα είναι αδιάλλακτη και ανυποχώρητη. Δεν συνεργαζόμαστε- δεν απολογούμαστε. Ζήτω η αναρχία» συμπληρώνεται στο κείμενο, όπου προαναγγέλλεται και αναλυτικό κείμενο και των τεσσάρων σχετικά με την υπόθεση.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: