Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δημήτρης Καλαϊτζής και Γιάννης Μυστακίδης στο Σοφικό Κορινθίας

Τρίτη 21 Ιουνίoυ 2011  Αθλητισμός
για την ίδρυση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Κατερίνη.

Στο Σοφικό Κορινθίας έγινε η τριήμερη πανελλήνια συνάντηση όλων των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα. Σε ένα πραγματικά μαγευτικό τόπο και άριστους ....
αθλητικούς χώρους.

Στο Σοφικό βρέθηκαν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Δημήτρης Καλαιτζής και ο Γιάννης Μυστακίδης προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου συναντήθηκαν με όλους τους αρμόδιους των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με αντικείμενο της συνάντησης την ίδρυση σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κατερίνη.
Μετά την πετυχημένη παλιά συνεργασία και μετά την επίσκεψη του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στου ΡΕΝΤΗ, που άφησε άναυδους του αρμόδιους εκεί προπονητές που μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την επιστημονική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τον Coach Γιαννη Μυστακίδη.

Η μεγάλη εμπειρία και γνώση στα θέματα λειτουργία και οργάνωσης τμημάτων υποδομής, δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάλεσαν του δύο συνεργάτες και τους πρότειναν να δημιουργήσουν ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Η συζήτηση έγινε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ κ Γιώργο Παύλου, τον τεχνικό Διευθυντή των ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Διευθυντή των σχολών ποδοσφαίρου Μπάμπη Ζελενίτσα.

Κοινή πρόταση και των τριών ήταν να γίνει από τους κ Δημ. Καλαϊτζή και Γιάννη Μυστακίδη η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, πεποίθηση δε των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ότι είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Σε πρώτη φάση οι συζητήσεις ήταν θετικές και η απάντηση από πλευράς των ανθρώπων της Κατερίνης θα δοθεί εντός των ημερών και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: